- Член од
- 1 јули 2015
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 34
Спрема тие што споделуваат на темава до кај број 3000 се со 2014таа дали има некој од 2014 што не е ставен на финална или сите се ставени ако не се до кој месец е стигнато
Спрема тие што споделуваат на темава до кај број 3000 се со 2014таа дали има некој од 2014 што не е ставен на финална или сите се ставени ако не се до кој месец е стигнато
Kolku ti e tocna informaciava? Fala tiUkazi narednata nedela... jas cekam skoro 4 meseci
zdravo pepiне сме се разбрале,нема потреба от такви зборови,го пишав метафорично,во основа знам дека се караат за кирил и методи наш е, ваш е,нивние,има докази велат русите,се знае чив е и кој се и от каде се...
So kakov dokument podade za bugarsko drzavjanstvo?Прегледај го приврзокот 171720
Znaci pred da bide na dopolnitelna bese na finalna intervju mart 2016 ambasada bitola i sega sto se pravi ako moze nekoj da mi kaze sto gi razbira ovie raboti dali treba dop dokumenti ili?
Koga te stavija na finalna, a koga na dopolnitelna?Прегледај го приврзокот 171720
Znaci pred da bide na dopolnitelna bese na finalna intervju mart 2016 ambasada bitola i sega sto se pravi ako moze nekoj da mi kaze sto gi razbira ovie raboti dali treba dop dokumenti ili?
So sto dokumenti bile koga gi vratile na dopolnitelna ?Koga te stavija na finalna, a koga na dopolnitelna?
Zavisi so sho dokumenti si ama ako ne si go poddal originalot togas verojatno treba originalot (dokolku si so star dokument).
I jas sum isto kako tebe, nqjverovatno u juni kje ni se smeni u finalna :/
Od ko me stavija na finalna po 10 meseci samo nekolku dena bev na finalna i posle na dopolnitelna orginalo ne mi go zedoja samo kopija od ambasada bitola inaku sum so krstenice od dedo blgarska egzarhijaKoga te stavija na finalna, a koga na dopolnitelna?
Zavisi so sho dokumenti si ama ako ne si go poddal originalot togas verojatno treba originalot (dokolku si so star dokument).
мислам дека некој член пиша дека издаваат оригинал копии клубовите,значи не е копија испринтана,патем Candy не се секирај добиваш можеби веке е и потпишана но само уште да објават,ист случај сум ко тебе освен потврдата ништо друго немам.поз.серќноa tie sto se so potvrda od klubovite kako bi dostavile original dokument kiga originalot go zadrzuvaat vo dabc i ne go vrakaat?
Ќе си побараш клубот да ти издаде нова потврда идентична на првата и готово.a tie sto se so potvrda od klubovite kako bi dostavile original dokument kiga originalot go zadrzuvaat vo dabc i ne go vrakaat?
Se nadevam da ne dojde do toa! Kako sto odam od pra dedo do mene za da se povrzam so izvodi da prevedam i legaliziram ke mi otidat uste 100 evra najmalku so sigurnostЌе си побараш клубот да ти издаде нова потврда идентична на првата и готово.
Надевај се. Ама од мене веќе го побараа тоа, 80 евриќи непланирано.Se nadevam da ne dojde do toa! Kako sto odam od pra dedo do mene za da se povrzam so izvodi da prevedam i legaliziram ke mi otidat uste 100 evra najmalku so sigurnost
Надевај се. Ама од мене веќе го побараа тоа, 80 евриќи непланирано.
Извини дa те прaшaм.пoкрaј извoди легaлизирaни штo се нoсaт вo дaбч и пoтврдa oд бккс oргинaлни ние штo oдиме преку aмбaсaдa ке требa истите пoвтoрнo дa ги вaдиме и дa ги дoстaвиме или не?Надевај се. Ама од мене веќе го побараа тоа, 80 евриќи непланирано.