- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Ти го нарекуваш аболициран а не Бранко. Одбрани си го ставот, дај ја пресудата да ја видиме.Odi kaj Branko, ke ti gi dade i dvete.
Ти го нарекуваш аболициран а не Бранко. Одбрани си го ставот, дај ја пресудата да ја видиме.Odi kaj Branko, ke ti gi dade i dvete.
Овчичке тоа доаѓа од бетон , а не од конкретност, а бетонот е глуп , тоа е општо познато.. ....ваљда го знаеш поимот , глуп си ко бетонска цигла. Тука е проблемот во разбирањето и неразборањето. Од твоите оркански висови таа шамата не се слуша
Ти ли БЕ држaвaвa ке јa oпрaвaш геј oд некaквa ревoлуцијa се фaрбaвте шaрени уште шaрени к....и у устa дa пикневте и тoa кaбриo сo брaќaтa вaшиМрш бе , како да мислам различно од тебе кога ти не мислиш ? Вие сте погадни и од ќосињата , тие барем се директни, вие сте подмолни неутралци од кои режимот се хранеше овие 11 години.
Komentarite ne pominuvaat ama nesto drugo pominuva.vremeИзмислувањето тебе ти го оставам, ти си по тоа. Де Албанците ти сметаат, де нешто друго, ќе си најдеш секогаш нешто. Не заборавај и избори да побараш, не знам само со кој памет. Анкетите викаат дека исто ќе е, ама не вие пак избори па избори, ете нека напраи Јоци габорот анкета неа ќе и веруваме, нема кој да ја плаќа сега па ај избори пак. До толку ли сте бе? Што и да биде аа ама Албанците, ама Македонија, Илирида уууу ааа. Ок е, не поминува тоа веќе исто како што не поминуваат ироничните коментари.
Тoa знaчи стиже нoвиoт режим,дoaгa слoбoдaтa нa гoвoрoт и медиумитеНа Васето му дале шут карта од канал5
Плачи режимски црву, ќе плаќаш казни од 5000 евра за незнаење албански, задолжителен сунет, насекаде ќе гледаш само албанско писмо, ќе ја научиш платформата напамет..., кисни неутралецу !Ти ли БЕ држaвaвa ке јa oпрaвaш геј oд некaквa ревoлуцијa се фaрбaвте шaрени уште шaрени к....и у устa дa пикневте и тoa кaбриo сo брaќaтa вaши
А ти нештo другo aлбaнскo ке јaдеш,aмa тaкa требa целo е кoгa имa сеПлачи режимски црву, ќе плаќаш казни од 5000 евра за незнаење албански, задолжителен сунет, насекаде ќе гледаш само албанско писмо, ќе ја научиш платформата напамет..., кисни неутралецу !
Ќе влезе во затвор тој набрзо како што гледам, само бедно е што се декларираше по форуми и муабети во живо како потомок на македонски револуционер (мижи да ти баам) а сега се пика кај Заев колку да не оди во Идризово. За газ да спасат Македонија цела ќе ја дадат, до платформа некоја им дошло...Плачи режимски црву, ќе плаќаш казни од 5000 евра за незнаење албански, задолжителен сунет, насекаде ќе гледаш само албанско писмо, ќе ја научиш платформата напамет..., кисни неутралецу !
Тоа се вика општо знаење, што ти го немаш, да викаш дека албанците се дојдени после 45 е игнорантност, не е само незнаење.Не сум љубител на фикција, фала!
Постот кој те вознемири, воглавно е критика на некои националистички политичари на Балканов. И сам кажуваш дека сте биле „диви, па ќе сте се питомеле“ - значи сам си пукаш во нога со признавањето дека не сте автохтон народ, т.е сте дојдени од негде. Ама не се натегам околу ова веќе, аман!
Настрана тоа што ми стои во потпис цитат од лудиот ниче, јас сум во суштина заложник за граѓанско општество и презирам национализам. Со самото тоа што ми влегуваш во ваква дискусија се гледа дека имаш такви некои мотиви. Дај сфатете еднаш дека и вие го јадете к***т, дека живеете во економски назадна земја, дека стандардот ви е мизерен, дека вашите „небањати“ ги пикаат по администрации, а другите се кршат од работа. Збори ми за такви работи, за спроведување право, за нешто што те засега као човек.
Од кај се дојдени албанците, искрено ме заболе. Ич не се замарај да ми докажуваш нешто - тоа со вмороните види. Они живеат у времето на Херонеја и к** ги боли некој што се омрсуе по 150 миљони од автопат во 21 век од н.е.
Брука можеш да и викаш на мајка ти што те родила таков ретардиран. Бруки сте само вие коишто сте задоени со партиско навивање и ситно клошарско профитарење од функционерски хонорари, финансирања и плати.Вие сте најголемото дно што ни се случило, настрана економскиот колапс и се што тоа повлече со него, вчера ви се презентираше еден од најголемите државни грабежи неспоредливо со било што друго што се има случено на оваа земја и пак ќутите, па дури и сеир терате.
Исто излегоа и доказ снимки каде што изродите отвараат врати на законодавен дом за да дојде до конфликт, за личен партиски интерес и пак ќутите.
Ти ќе збориш за револуции, шарени и борци за слобода, бруко.
и за тебе ќе важи истиот законПлачи режимски црву, ќе плаќаш казни од 5000 евра за незнаење албански, задолжителен сунет, насекаде ќе гледаш само албанско писмо, ќе ја научиш платформата напамет..., кисни неутралецу !