Заев одеше на молитва у јајапаша.А да кажеше некој шо беше таа гужвата денес околу 12 часот од битпазар до автокоманда 40 минути сум возел
Drzhavata i ustavod nad se.Точно така, патриотизмот над се!
Значи стварно имало Странски служби ...Oфицeр на српската разузнавачка служба БИА, бил присутен за време на инцидентите во Собранието
http://telma.com.mk/vesti/zoshto-oficir-na-srpskata-razuznavachka-sluzhba-bia-bil-prisuten-za-vreme-na-incidentite-vo
Лупеска во форма, ги разоткри периодов школски.
Затоа Вучич пријателот толку го брани Ники, еве кои странски служби се мешале во државата.
Какво време дојде, обратно од порано, СДСМ е блиска со Бугарите а ДПМНЕ со Србите, ова да го спомнеше некој пред 15 години ќе го направеа луд...
Телма бетер од Сител стана.Сега и слики од Заев по ѕидови ќе урамат.Oфицeр на српската разузнавачка служба БИА, бил присутен за време на инцидентите во Собранието
http://telma.com.mk/vesti/zoshto-oficir-na-srpskata-razuznavachka-sluzhba-bia-bil-prisuten-za-vreme-na-incidentite-vo
Лупеска во форма, ги разоткри периодов школски.
Затоа Вучич пријателот толку го брани Ники, еве кои странски служби се мешале во државата.
Какво време дојде, обратно од порано, СДСМ е блиска со Бугарите а ДПМНЕ со Србите, ова да го спомнеше некој пред 15 години ќе го направеа луд...
самиот разузнувач признал дека бил во собранието вечерта на 27миТелма бетер од Сител стана.Сега и слики од Заев по ѕидови ќе урамат.
Да не имаш проблем со колата?А да кажеше некој шо беше таа гужвата денес околу 12 часот од битпазар до автокоманда 40 минути сум возел
..денови ли се денови , аргатски маки големи. Девојчево очигледно бегало од часови и не го читало Рацин. Да се потрудела сеа ќе беше Роза Луксембург...
Јас и ти имавме еден договор, ти не си остана на зборот и повторно се појави на форум.
...ебате разузнавачот за кој и ти еве знаеш дека е разузнавач....самиот разузнувач признал дека бил во собранието вечерта на 27ми
Стани си утре порано, легни си вечер подоцна, ах пуст да остане овој живот партиски..денови ли се денови , аргатски маки големи. Девојчево очигледно бегало од часови и не го читало Рацин. Да се потрудела сеа ќе беше Роза Луксембург...
српски е разузнавачот. Шо да каже друго чоек....ебате разузнавачот за кој и ти еве знаеш дека е разузнавач....
...ебате разузнавачот за кој и ти еве знаеш дека е разузнавач....
Конкретниов е во улога на Ајнштајн ... полемизира, релативизира и тако далје ...српски е разузнавачот. Шо да каже друго чоек.