Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.998
- Поени од реакции
- 83.378
there, fixeddenesnive uslovni kazni,cija pobeda se?na grujo ili na Македонија?
there, fixeddenesnive uslovni kazni,cija pobeda se?na grujo ili na Македонија?
Ти што мислиш?denesnive uslovni kazni,cija pobeda se?na grujo ili na zaev?
gleam ja celava rabota kje bideТи што мислиш?
јас знам кој сум, ти/вие чекајте да ви кажат кој стеЧекај уште Путин не ви кажал што сме, не се летај чита и Руска амбасада тука.
Немој два пути! Немој да припукаат шошоните да па да викаш братска Русија, словенски народи, цевче у уста и слично! Ќе праам принт скрин сеа.јас знам кој сум, ти/вие чекајте да ви кажат кој сте
Гледај ти во аустралија кој и каде се прчи, не се секирај за тукаво знак на добра волља соросоидиве ке им се напучеле на грците за да се подобрат меѓусоседните односи и ќе се идентификувале како словени наместо Македонци, тоа ќе било еден од повеќето чекори кој што следат за да се разубави грдото име на Македонците, упс грешка, нема такви, ќе се поправа грдото лице карпатските доселеници во Македонија.
Што бе кенгур е овој? Аман бе, од тие 600.000 ќе искочат пола ВМРОвци.Гледај ти во аустралија кој и каде се прчи, не се секирај за тука
нема потреба од Русија, нема потреба ни од пукање, нов живот само што започна во МКД, има сега кој да го разубавува грдото лице на карпатските доселеници во МКД.Немој два пути! Немој да припукаат шошоните да па да викаш братска Русија, словенски народи, цевче у уста и слично! Ќе праам принт скрин сеа.
минвајл....и оваа ли ја купија бе? А ја лајкав порано, кокошка ефтина ц ц ц цmeanwhile
Jordanka Ivanovska-Joci
пред 1 час ·
Пет заменици на премиерот ? Три министерства без ресор од вкупно 18 ?
Никола Димитров за Надворешни од редови на ДУИ !?
Теута за Одбрана плус и заменик на премиерот, на која и загинаа пет луѓе во поплави и не го реши проблемот со загадување и со депонијата . Изет Меџити за Рамковен, бидејќи "успешно" претходно го среди Чаир.
Кочо Анѓушев за заменик на премиер, кандидат од Стопанска комора, кадар за кој не прочитав ниеден убав збор од никого.
И секако, Едмонд Адеми за култура, бидејќи нема врска со тие кругови, камоли успеси во тој дел. Колку само да се стави некој.
Останатите се истите кадри од техничката влада.
ete zaso nikolce ustata pena mu fati protiv onie koi go napravija ambasador.
i ova li e pobeda za makedonija? vrtikapa,predlog za minister za nadvoresni od DUI?
Демек, тие до сега шо украдоа држава, натераа 800.000 гладни Македонци да избегаат од државата, кои се снимени како прават нелегални зделки, преговараат зад грб на народот за промена на името, делеа милионски државни пари се луксузираа со најскапи лимузини, скапоцени мебели и уметнички дела додека пациенти умираа по болници без лекарства и болничка опрема, децата мрзнеа по руинирани школи а војниците одеа во искинати чизми и спиеа покриени со ќебиња од ЈНА ја бранеа Македонија???А тие aјде рaзбуди се петрит сaрaчини џaбир дерлa кoи се? Тие и мислaт дoбрo нa мaкедoнијa?сo нa тaткo им пaрите oргaнизирaa прoтести? Един хјдaрпaшич и oгнен гејoт oчи вo oчи и мислaт дoбрo нa држaвaвa?не не oвa не испрaн мoзoк oвa е немaње мoзoк.истoтo вaжи и зa другите кретени сo aмди бaјрaм и бетмен велит.тие ли ке јa брaнaт држaвaвa? Тие се ќoсетo?