Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Уште илјадници експлозии им посакувам на сите земји од западна европа и скандинавија.
"wellcome refugees" на куров сеа нека ми напишат!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sea ke racat, aaa mora da se dozvoli pogolemi ovlastuvanja na sluzbite, da se donesat/izmenat zakonite i da im se dade pogolema mok na sluzbite. I ke donesat zakoni so koi ke mozat sve da upotrebat kako dokaz na sud.

A nas ni vikaat ne smeete da koristite pim merki ako nema cvrsti dokazi/indicii za krivicno delo. A ti bez pim merki ne mozes ni da otkries, a ne pa da mu daes dokazi. A oni smeat postojano bez prestan da sledat sve zivo i divo bez ni da ima somnez, i plus se toa mozat da go upotrebat kako dokaz

Страшно, одвратно маме им ебам џихадистичко. Проблемот е што нема лек за овој вид тероризам, британија не проми голем број сириски мигранти, но има голема муслиманска популација кпја со 2-3 генерации живее, не може да знаеш кога некој ќе се радикализира.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Страшно, одвратно маме им ебам џихадистичко. Проблемот е што нема лек за овој вид тероризам, британија не проми голем број сириски мигранти, но има голема муслиманска популација кпја со 2-3 генерации живее, не може да знаеш кога некој ќе се радикализира.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ова го велиш само за вчерашниот терористички напад во Манчестер, или општо го мислиш за сите терористички напади - вклучувајќи ги и геноцидите во Сирија, Јемен и други држави ?

Инаку, ова што го спомнуваш за муслиманското население во Велика Британија кое живее таму со генерации, е само потврда дека Британците не си научиле од сопствената историја, бидејќи токму Винстон Черчил рекол:

" Исламот во човекот е опасен колку и беснилото во кучето " .

Со секој терористички напад се повеќе и повеќе го мразам канцерот на светот, муслиманите и исламот како религија од било која нација и дел од светот за мене се болест која треба да се исчисти. А за либералните гомна ширум нашава држава и во Европа им порачувам да си го стават прстот на чело и да размислат што подржуваат и да се запрашаат нашата младина во каква средина ќе живee со овие козоебачи.

Последно уредено:
Со секој терористички напад се повеќе и повеќе го мразам канцерот на светот, муслиманите и исламот како религија од било која нација и дел од светот за мене се болест која треба да се исчисти. А за либералните гомна ширум нашава држава и во Европа им порачувам да си го стават прстот на чело и да размислат што подржуваат и да се запрашаат нашата младина во каква средина ќе живee со овие козоебачи.

mission accomplished, следна фаза настапува......:sneaky:

Најголемите злосторства врз човештвото ги имаат направено добрите христијани, добрите муслимани, добрите евреи, односно сите добри религиозни следбеници.
Ти ми делуваш баш на совршен христијанин :D

Им посакувале уште вакви терористички напади...
Ебави глупите дебили.
Лошо се изразив (ако на мене мислеше).Не им посакувам вакви,него 10 пати појаки напади од овој.
А ти дебил што не кажеш дека си од шарените хомичи кои мафтаа у гевгелија за добредојде на олошот исламски.Друга перцепција имав за тебе на форумов.
Јбг,моја грешка [emoji4]

Лошо се изразив (ако на мене мислеше).Не им посакувам вакви,него 10 пати појаки напади од овој.
А ти дебил што не кажеш дека си од шарените хомичи кои мафтаа у гевгелија за добредојде на олошот исламски.Друга перцепција имав за тебе на форумов.
Јбг,моја грешка [emoji4]

Мрш бре. Ме боли курот за перцепцијата која ја имаат такви ко тебе, за мене.
Да ти покажам куршум ќе се усереш. Петарда да пукне до тебе штрафта ќе фатиш. Посакувал он напади...

Мрш бре. Ме боли курот за перцепцијата која ја имаат такви ко тебе, за мене.
Да ти покажам куршум ќе се усереш. Петарда да пукне до тебе штрафта ќе фатиш. Посакувал он напади...
Ја пиштол имам еден за покажување,ама не на хомичи како тебе,туку на убави дадички.

Мрш дома на твоите,вошкар еден неписмен.

Цела светска јавност на нозе за неколку десетици загинати во терористички напад во Манчестер, а ни збор за секојдневните геноциди кои се спроведуваат врз илјадници невини луѓе во Сирија, Ирак, Јемен, Нигерија, Судан и други места низ светот, кои сигурно само ќе продолжат кон бетер сега откако плавиот Трамп договори трицифрени зделки во милијарди долари за продажба на американско оружје на Саудиска Арабија.

Бог да ги прости невините загинати низ целиот свет, а на светските медиуми и на светската јавност да им пцовиса и да им 'рѓоса најмилото, најсаканото и најскапоценото поради нивната пристрасност во известувањето.

Нас воопшто не треба да ни бидат битни некои заостанати земји како овие што ги наброи. Битно е што се случува во околината кај што припаѓаме и каде што се стремиме да бидиме...

Нас воопшто не треба да ни бидат битни некои заостанати земји како овие што ги наброи. Битно е што се случува во околината кај што припаѓаме и каде што се стремиме да бидиме...

Паметно велиш, и онака западот во целост ја игнорираше јапонската агресија врз Кина во 1930-те години, па и` откако започна Втората Светска Војна западот остана пасивен кон Јапонија, се` до јапонскиот напад врз Перл Харбор на 7 декември 1941.

Се понатаму што следуваше е веќе позната историја, а тоа што Јапонците ги колеа Кинезите како добиток, а молчењето значи одобрување за истиот геноцид да им се случи и на тие кои молчат, баш и не е толку важно.

Е па, еве ти го цехот, ќе си го жнееш тоа што си го посеал и ќе ги голташ плодовите од жетвата, колку и да се горчливи.

Последно уредено:
Уште илјадници експлозии им посакувам на сите земји од западна европа и скандинавија.
"wellcome refugees" на куров сеа нека ми напишат!

Па Британија излезе од ЕУ ради анти-рефјуџи и не ти спаѓа во групава.

Ете колку им вреди Брегзитот. Не можеш да се спасиш од муџахедини со таков потег, го направија најголемиот заеб што некоја земја го направила во помодерно доба, им го напикаа политички идиоти ко Борис Џонсон и Фараж, кои успеаа ко кловнови да ги исполажат за 3 дена после референдумот едниот да се откаже од тоа а другиот да им каже у фаца дека ги лажеле. Мене не ми е мило ради жртвите ама мило ми е ради тоа што се изглупираа со Брегзитот и еве на дело им се покажа колку бегањето од ЕУ ќе ги спаси од терористи.

Бем ти самобендисаните енглези, сеа ем ќе го јадат курот од последиците што излегоа, ем нема да се спасат од исламисти, ќе испаднат поголеми лузери од нивната фудбалска репрезентација.

Паметно велиш, и онака западот во целост ја игнорираше јапонската агресија врз Кина во 1930-те години, па и` откако започна Втората Светска Војна западот остана пасивен кон Јапонија, се` до јапонскиот напад врз Перл Харбор на 7 декември 1941.

Се понатаму што следуваше е веќе позната историја, а тоа што Јапонците ги колеа Кинезите како добиток, а молчењето значи одобрување за истиот геноцид да им се случи и на тие кои молчат, баш и не е толку важно.

Е па, еве ти го цехот, ќе си го жнееш тоа што си го посеал и ќе ги голташ плодовите од жетвата, колку и да се горчливи.

Можеби ти е малку нејасно, ама Западот одамна е во Ирак / Авганистан / Јемен / Сирија итн.
Можеби треба да си го поставиш прашањето зошто се таму.

Па Британија излезе од ЕУ ради анти-рефјуџи и не ти спаѓа во групава.

Ете колку им вреди Брегзитот. Не можеш да се спасиш од муџахедини со таков потег, го направија најголемиот заеб што некоја земја го направила во помодерно доба, им го напикаа политички идиоти ко Борис Џонсон и Фараж, кои успеаа ко кловнови да ги исполажат за 3 дена после референдумот едниот да се откаже од тоа а другиот да им каже у фаца дека ги лажеле. Мене не ми е мило ради жртвите ама мило ми е ради тоа што се изглупираа со Брегзитот и еве на дело им се покажа колку бегањето од ЕУ ќе ги спаси од терористи.

Бем ти самобендисаните енглези, сеа ем ќе го јадат курот од последиците што излегоа, ем нема да се спасат од исламисти, ќе испаднат поголеми лузери од нивната фудбалска репрезентација.

Вратите УК ги затворија, со нападов 2ца муџахедини помалку :D, нови тешко ќе дојдат. Што правиме со ЕУ и отворените граници :sneaky:.
А зашто се изглупирале ... нели демократија, право на избор, ова она. Плус ако се надеваш на 100те милијарди дека ЕУ ќе ги добие :pos:
Принц Хари матахари ќе стапи на сцена кај да е :pistoldz:

Можеби ти е малку нејасно, ама Западот одамна е во Ирак / Авганистан / Јемен / Сирија итн.
Можеби треба да си го поставиш прашањето зошто се таму.

Ако може и одговор да добиеме на прашањето според тебе зашто се таму, ја мислев од економски мотиви ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom