Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ste primetili da pola forumasa sa ovog foruma otislo na na "http://iptvzezanje.forumotion.me/login?redirect=/t2-topic#1207"
Tamo su samo Balije izgleda,ja sam pokusao da se registrujem ali ne ide,cekam vec dva dana

Kada prijavljujemo post onda nam zatvaraju temu, a vidite sto ovaj javno pise.
Pa gdje ste sad moderatori da odmah pobrisete ovaj post i trajno banirate doticnog.
Jel se ovakvi tekstovi igdje na netu dopustaju?
Prvo, tesko spama objavljivanjem linka za konkurentski Forum, a onda vrijedja cijelu jednu naciju.
Nepojmljivo da nitko od administracije nije odmah reagirao.

Има ли некој стабилна листа ЕХ ЈУ на подарок.

Благодарам на добрите луѓе.:jajce:

Attachments

• mkd.gif
    mkd.gif
    32,7 KB · Прегледи: 21
Internacional što sa tim index.m3u8 jer kada otvorim vidim da nema play liste ili je to za neki reciver?

Za vic ban za vrijedanje na nacionalnoj osnovi,nikome nista

Zar ti nije sramota takvih reči,sram te bilo tebi nije mesto na ni jednom forumu.I ja nisam član na novom forumu ali su tamo ljudi sa svih prostoea bivše yuge,i niko od nih ili nas ne zasluzuje da bude vredjan.Sram te bilo jošjednom
Beli,ja nisam ni rekao da su tamo losi ljudi,samo sam kazao da me jos uvek nisu regali[DOUBLEPOST=1495456754][/DOUBLEPOST]Ako neko hoce listu,neka se javi ovde,ne na pm

ИНФО: Модераторите и дел од админите сеуште мислат дека темава треба да стои заклучена.. и разбирливо е зошто е тоа така.

Е сега ќе одам против нивната волја и ќе ја отворам темава со надеж дека вие конечно ќе престаните со глумење, непотребно пријавување, ќе престаните со таа виртуелна војна и лечење комплекси од расправии по претходните форуми кај што сте биле активни.
Искрено, ова е последно што Никола може да го стори за вас, и очекувам да ја оправдате мојата доверба.
Споделувајте листи, не одете оф-топик, не се замарајте со другите.. едноставно гледајте ја вашата работа и искористете ја темава за добра дискусија од која сите ке имаме бенефит.

Да повторам, ова е последен пат и обид да ги решиме проблемиве со убаво.
На крај не ми преостанува ништо друго освен (IP) банирање од тема и форум.

Благодарам.
Vi se ponašate kao da ovo upozorenje ne postoji. Momak se potrudio da se tema otvori, jasno rekao šta će se tolerisati a šta neće ali to nekima ništa ne znači. Vidim skori kraj ove teme:(

Vi se ponašate kao da ovo upozorenje ne postoji. Momak se potrudio da se tema otvori, jasno rekao šta će se tolerisati a šta neće ali to nekima ništa ne znači. Vidim skori kraj ove teme:(
Па скоро сите имат друг форум со "купишта листи".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom