- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Само саше паралитика со вакви прашања, оваа не беше нешто спремна
Само саше паралитика со вакви прашања, оваа не беше нешто спремна
Свесен е дека уште има глуп народ што мисли дека е уште „во игра“, па си го троши времето да ги анимира пред да го заборават.
Мислам дека им е јасно на повеќето зошто токму ти имаш таков впечаток....зошто имам впечаток дека можат само да му се фатат...???
Ама јас зборам за времето додека владееле заедно. Сега во последниве години откако Грујо даде оставка нормално дека нема никој да го слуша, туку само од страна онака малку го поддржуваа, на пример случувањата во Дик и гласањето на Албанците во Дик.Да бе тоа така оди.Го прашувале грујо дали смеат да крадат или не а?Го прашаа кога му ги кршеа спомениците?Го прашаа за учк спомениците?Го прашаа дали да одат во Тирана кај рама?
Брату,имаш коментари на место што ти се,но кога ќе добиеш незгодно прашање се исклучуваш.
Македонскиот народ не знаеше шо се случува, еве пример да знаеа луѓе дека само во битола во болницата фалат 11 ехо апарати од кој еден чини 20.000 евра и дека ради тоа многу пациенти чекаа со години на преглед или мораа да плаќаат скапи приватни прегледи (а можеби дел од приватниците коистат украдени скенери од битоласка болница) или дека ради тоа на многу пациенти предоцна му е дијагностицирана болеста.....ха..интересна категоризација ..кога го прави вмро е криминал , кога го прават дуи и сдсм е доблест...Ако збориме за квалитет на живот тоа многу зависи од личната пецепција. Реалното незадоволство или задоволство се гледа при гласање. А Македонскиот народ го гласа вмро .., барем сеуште...
Петен си у главата ти. Нелегален е само во вморонските празни тикви као твојата. Цел нормален свет го признава, како човек со мнозинство позади себе. Вие сте психопатите, само паторот ве вози како сака....зошто имам впечаток дека можат само да му се фатат...??? Башка при нелегален претседател на собрание и петеновски кандидат за премиер , може сосема логично да има и Грујопремиер...
Зоран Заев при составувањето на владата би требало да го одбере патот на новата европска инспирација- Емануел Макрон. Да донесе луѓе што може да испорачаат промени, а не послушни партиски лица, пишува Љупчо Поповски.
nitu eden nema izbrkano. mozebi premestuvanje na rabotno mesto po lokacija i malkumina na poniska pozicija. kniskite od sds gi isfrlaa ili na niv zaboravija poso i nemaa potreba barem tie so resenie za neopredeleno. A si prodolzija da plukaat po vmro, iako realno i tie i nivnite familii podobro ziveat nego pred 10god koga krahiraa komunjarite so 0 postignato.Ne znam od kade ti se informaciive ama mislenjevo ti e kompletno netocno.
Vo administracija nema da najdes eden so kniska od sdsm, sve toa bese izbrkano uste vo 2010-11.
Или преместени на100+ километри од градот на живеење.Ne znam od kade ti se informaciive ama mislenjevo ti e kompletno netocno.
Vo administracija nema da najdes eden so kniska od sdsm, sve toa bese izbrkano uste vo 2010-11.
Dudlacot od nisto ne se otkazal. Taa demek garancija nema nikakva pravna vaznost, ni za predavnikot ni za orlite okolu nego ni za pretsedatelot.[DOUBLEPOST=1495274071][/DOUBLEPOST]@kano друже, не бев во можност подолг временски период да се уклучам на форум поради Х обрвски. Многу ме интересира една анализа од твоја гледна точка во врска со моменталната состојба, и периодот што
следи. Знам дека си голем патриот од Австралија, па посебно што ме интересира е во врска со платформата. Коментар околу тоа кога таа е јавно отфрлена, со гаранција, и доделен е мандатот од прецедател на држава, коментар?
Незнам,можеби си се изјаснил веќе на оваа тема околу тоа, али реално ни на крај памет не би го роварел твојот пост помеѓу 2000 испишани страни.
Ако не ти претставува проблем,на кратко се надевам дека ќе проанализираш.
Daj boze siot partiski gnoj da go vratat od tamu kaj so dosol, i ednite i drugite. brojot na naselenie vo SK ke padne na pola.Или преместени на100+ километри од градот на живеење.
http://sdk.mk/index.php/naslovna/ustavniot-sud-preglasa-odluka-dozvoli-spasuvane-na-milionski-biznisi-na-vmro-dpmne-koi-gruevski-ke-se-fali-za-lokalnite-izbori/
Има тука уште многу бастиони што треба да се рушат.
Авторот изгледа и не видел кои луѓе се дел од тимот на Макрон. Па и Европска инспирација бил Полека со вакви споредби кои всушност врска немаат.
Sakas da kazes deka si 3x popametenШто сум јас засегнат?[DOUBLEPOST=1495260930][/DOUBLEPOST]
Не е чоекот, туку поголеми фирми. Не државни.[DOUBLEPOST=1495261098][/DOUBLEPOST]
И за мене, јас ќе земам 1500.
Зависи на што алудираш конкретно, ако мислиш на тоа дека се луѓе од естаблишментот, банкарски сегмент и сл, или пак на нешто друго?Авторот изгледа и не видел кои луѓе се дел од тимот на Макрон. Па и Европска инспирација бил Полека со вакви споредби кои всушност врска немаат.