- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
ic ne se sekiraj, namesto nego ke stavat nekoj spremen od tie so na vremeto go kurtulija gazot u aracinovo.
ic ne se sekiraj, namesto nego ke stavat nekoj spremen od tie so na vremeto go kurtulija gazot u aracinovo.
И тебе да ти разјаснам. Мене ми е битно е овој ќелавиов да биде зад решетки. А тоа е многу веројатно. Кого ќе стават нека му ја мислат Сдсм.ic ne se sekiraj, namesto nego ke stavat nekoj spremen od tie so na vremeto go kurtulija gazot u aracinovo.
da de, ja znaeme agendata, prvo grujo u corka pa posle u vovce i ostanatite. za dui ke rezervirame pansioni za slednite izbori, a u meguvreme ke im napraime uninstall na setilata da ne gledame i slusame so se desava.И тебе да ти разјаснам. Мене ми е битно е овој ќелавиов да биде зад решетки. А тоа е многу веројатно. Кого ќе стават нека му ја мислат Сдсм.
ВМРО во затвор,СДС во влада,ДУИ после 16г повторно ќе си краде и ќе изиграва фашисти ама вас битно ќелавиот во затвор да оди.И тебе да ти разјаснам. Мене ми е битно е овој ќелавиов да биде зад решетки. А тоа е многу веројатно. Кого ќе стават нека му ја мислат Сдсм.
Па македонецот кој глумел патриот крадел од мене, од тебе, од сите. Тој треба прв да биде казнет, без негова дозвола никој не крадел. Тој е прв па после другите, затоа не ми е битно моментално Дуи.ВМРО во затвор,СДС во влада,ДУИ после 16г повторно ќе си краде и ќе изиграва фашисти ама вас битно ќелавиот во затвор да оди.
Имаш проблем македонци да крадат ама немаш проблем кога албанци крадат.ОК.
pa da, makedonec i ljocka ti ja klecaat zenata-kerkata, makedonecot u zatvor a za ljockata repete. klap klap. za nagrada i burka ke i dadat se za dobar sozivot.Па македонецот кој глумел патриот крадел од мене, од тебе, од сите. Тој треба прв да биде казнет, без негова дозвола никој не крадел. Тој е прв па после другите, затоа не ми е битно моментално Дуи.
Еве, одговори што бараше амбасадорот на гробот на Гоце Делчев? Која му беше целта?[DOUBLEPOST=1495215451][/DOUBLEPOST]Сакам да ми дадеш например постапка на бугарскиот амбасадор во РМ, коja е навредила македонците. Повели...
Ете, и тоа го дочекавме, да имаме именуван претседател, место избран.[DOUBLEPOST=1495215646][/DOUBLEPOST]Туку прашањето е кога ќе бираат претседател на Собрание?
Живееме во светови каде што различен е степенот за поимање на националност. Кај нас секој може да се самоизјасни за својата определба, кај нас на муслиманите не им ставаа насилно православни имиња..Е добро де, ти ги браниш бугарските национални интереси, јас ги бранам македонските национални интереси.
Барем кога сме кај македонските национални интереси, можам да ти кажам дека не е моја вина тоа што бугарските национални интереси не се совпаѓаат со македонските национални интереси.
Да бе тоа така оди.Го прашувале грујо дали смеат да крадат или не а?Го прашаа кога му ги кршеа спомениците?Го прашаа за учк спомениците?Го прашаа дали да одат во Тирана кај рама?Па македонецот кој глумел патриот крадел од мене, од тебе, од сите. Тој треба прв да биде казнет, без негова дозвола никој не крадел. Тој е прв па после другите, затоа не ми е битно моментално Дуи.
Ами влада со кого?На следните избори.
Грујо дури денес дозна за спомениците на УЧК правени во негово време и милијардите евра украдени пари за време на неговото владеење.Да бе тоа така оди.Го прашувале грујо дали смеат да крадат или не а?Го прашаа кога му ги кршеа спомениците?Го прашаа за учк спомениците?Го прашаа дали да одат во Тирана кај рама?
Брату,имаш коментари на место што ти се,но кога ќе добиеш незгодно прашање се исклучуваш.
Па нема веќе невработени и се баталило. [DOUBLEPOST=1495216522][/DOUBLEPOST]biroto za vrabotuvanje vo Ohrid. Mizerija.
Не е премиер од лани во јануари.Грујо дури денес дозна за спомениците на УЧК правени во негово време и милијардите евра украдени пари за време на неговото владеење.
Во понеделник ќе му кажат и дека не е повеќе премиер.
zajo denes dozna deka brat mu ja kacil tarifata za 100% i sega bara 2 evra za kvadratГрујо дури денес дозна за спомениците на УЧК правени во негово време и милијардите евра украдени пари за време на неговото владеење.
Во понеделник ќе му кажат и дека не е повеќе премиер.
Изгледа излетал во кривина заедно со Дурло.
Не ти барав развиеност, туку човекови права. И да, зависи само од кои извори ќе биде истото.Даj да видиме какви са индексите на развиеност во РБ и РМ и човековите права, па после да дискутираме каде са полоши. Може?
Ти кажи ми колку, ти си во Бугарија. Имаше во пописот графа македонец? И да, имате повеќе малцинства (и грци, и турци, и роми, и романци, и власи итн.)Кога зборуваш за некакви малцинсва (пази во множествено число, тоест повеке от 1...) да ни кажеш на последниот попис во РБ (за разлика от РМ, во РБ имаше попис 2011 година) колко луге са се декларирали како македонци?
Како бе не верувам, картата на Обединета Македонија на задник ми е тетовирана!Тоа са приказни за мали деца и сам не си веруваш на напишаното.