S
silmarillion
Гостин
Могуче не викам не. Али не ми е јасно бе, више имаш примери кога миљардери (БЦ, Љубчо), мирно напуштија власт, никој не ги пипа, кешот им е небројан што курац ти треба моќ. Кај ќе мериш моќ со американец ебаго. Ај за Сашко можам да разберам да има друг мотив сем кеш, ради татко му пошто е нејасна таа ситуација па ваљда осеќа потреба за одмазда, али Грујо бе пичка му матер. Лапај миљардата седнуваш на кафе со чоекот, викаш момак изволте кључ од владава. Седнуваш со ЕУ и Америте викаш момци еве по 20 миљона од човек од мене да се почастите ја одам у пензија. Ах бееее, залудно потрошен талент.Ако ти текнува изборите 2011 вмро и сдсм имаа слични резултати како и 2006, доволно беше да не манипулираше со гласачите и да не вршеше притисоци. Денес никој немаше да се сеќава на грујо, тек таму ќе го споменат како бивши премиер, он можеше да си го прчи у било која држава.
Не е лаком гз, тоа е веќе психа да се биде на власт, тоа е мотив не се мотив парите, туку моќноста, јас решавам за судбината на луѓето, јас како ќе кажам така сите прават.
Тоа е немање на цел и неизживеаност, па грујо сигурно до 2011 имал стотина милиони на страна, само така да му стојат од камата месечно, он ќе добивал над 10.000е што е доволно да живееш повлечен и смирен живот без многу нервози било каде на земјата.