Да ги навикниме малце,оти сега уште малку ко че се сруши кулава од карти вмровска се живо и диво че ги "пцуе"а богами може некој и мрсул или шлаканица че јади,од рајата десет години шо му чутела дури биле бели мечки.Македончето е многу опасно ако му паднеш под нозе...полецка бе олади , ќе се загрцнеш од псуење, зар и ти ко овие курајбериве овде што шарени што федералеси шипатарски само пичка муабет ќе дробите???
Во една че ти кажам-груле и братучедаму зад решетки,после другото...А еднаш ти вака по ербап од ова сорос сераториве на саат, да ни кажеш у 10 прости реченици и да ни објасниш што тоа би било подобро за "ваше" добро???
Veke kazano, deka Gruevski e najgolemata picka i deka e samobendisano seljacishte.Учете вмровчиња, како треба да постапи прав ВМРОвец.
http://reporter.mk/makedonija/отворено-писмо-од-владимир-змејковск/
Ne treskaj be ziti sve. Chistele stari instalacii na Hilari. Mislis deka ova nasa sprdnja sto ja iame doma e svetski kriterium za prezemanje na vlastta. I sto ti e toa FBA, koja agencija e toa ?Трамп го заболе за нас,но вистина е дека ги чисти старите инсталации на Хилари.Денес го смени директорот на FBA невиден преседант,вторпат во историјата на УСА.Прв беше Никсон со аферата Вотергејт.Но што и да е нема врска со нас,може несакајќи едно добро да ни направи.
...кој бе спејс туризам кои бакрачи..,тоа е се систем за собирање пари , што од буџет што од наивни инвеститори. Со Берт Рутан се знам веќе преку 30 години, а потрошив минимум 15 години од моето време на пропулзија.Светов почна вселенски туризам ние уште за Мара Бунева и Ванчо Михајлов збориме.
Навионализмот се хранел со национализам? Не бе браќа со кеш се храни со кеш и само со кеш. И тоа сув кеш ваден од трезорот на дооел-ов што си мислиме дека е држава.
Онака шајка сте ептен со Берт?...кој бе спејс туризам кои бакрачи..,тоа е се систем за собирање пари , што од буџет што од наивни инвеститори. Со Берт Рутан се знам веќе преку 30 години, а потрошив минимум 15 години од моето време на пропулзија.
Еве вчера или завчера еден Икон им утепа двајца битни луѓе, проект скоцкан на сличен маркетиншки принцип.
Кога ќе видиш нешто вакво со зубарски столици унутра бегај далеку со своите пари...
Иста ситуација како овде..:имаме проект за спичкуење држава и народ и наивни инвеститори како тебе залажани со шарена демократија. принцип е исти остало су нијансе......
А пензија зема од Европска унија.
...батка оваа спрдња која ја имаме дома е само благо мрешкање на морето во залив далеку од торнадото...треперење на тлото од далечниот земјотрес за кој појма немаме што е всушност, зошто добиваме само испрекинати информации, па си праиме мозаик кој како си сака...Ne treskaj be ziti sve. Chistele stari instalacii na Hilari. Mislis deka ova nasa sprdnja sto ja iame doma e svetski kriterium za prezemanje na vlastta. I sto ti e toa FBA, koja agencija e toa ?
Kako moze da ti pomogne nekoj, koga ti sam sebesi nesakas da si pomognes ? So glava zid ke rusis. Ima be mashini, alatki za toa, glavata sluzi za razmisluvanje, razbiranje, racionalizacija.