Ti pisuva li zosto si na dopolnitelna ili ne?Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка,
Ovoj status kaj eden rodnina so dok prv bratuced. Intervju 2 mesec 2016 g. Pomos?
Ne samo ovaTi pisuva li zosto si na dopolnitelna ili ne?
Intervju oktomvri vneseno vo sistem 01.2017Вие што сте биле на интервју во Битола, после колку време од интервјуто ви излезе бројчето?
Druze, abe po 11 meseci cekavme na zadolzitelna od intervju, pa 3 meseci na finalna i posle na dopolnitelna veke nedela dena. Intervju 17.02.2017.Здраво. На интервју бев Октомври 16та. На интернет проверувам цело време ама 3 месеци стој истово.
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Има надеж? Поздрав и убав ден
Jas bev vo Bitola mi 2015 17 Dekemvri me matkaa do Juni mesec 2016 i uste nemase brojce napisav mejl go najdiv na sajtot na mjs.bg i mi napisaa povraten mejl od tamu za 2 dena,a na brat mi brojceto mu go dadoa vo Bitola vo konzulatot septemvri ili oktomvri 2016* i neznam sto e problemot dvajcata sme so poteklo tatko so bugarski pasos a seuste Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.......Вие што сте биле на интервју во Битола, после колку време од интервјуто ви излезе бројчето?
jas lani fevruari koga bev na intervju, do mene imase srbinka max 20 godini. si zborese na srpski, ovie od ministerstvo prevrtuvaa ociСaбaјле се сретнaв сo пријaтел oдaмнa штo не сме се виделе се oтвoри темaвa зa бугaрски пaсoши вели пријaтелoв пoтешкo oделo зaштo пoкрaј мaкедoнци мaсoвнo пoчнaле и држaвјaни нa србијa дa aплицирaaт зa буг држaвјaнствa и декa вo мoментoв имa нaд 160.000 пoднесени aпликaции зa бугaрски држaвјaнствa oд мaкедoнци срби мoлдaвци укрaинци руси итн. Мoжеби зaрaди тoa тoлку се рaстегнувa прoцедурaтa a не гo прaшaв oд кaде му е инфoрмaцијaтa
intervju mart brojce avgustIntervju oktomvri vneseno vo sistem 01.2017