Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Може линк од страна на викиликс директ за оваа вест? Фала однапред. Се друго ќе се смета за ВМРОвска говнарија во обид да си го спаси гзот од затвор.

Може линкчето само од Wikileaks директ? Фала ви однапред на двајцата.
Истово го начекав и на германски портал.Незнам колку е вистина.
http://www.minareport.com/2017/05/0...-in-kumanovo-were-in-communication-with-sdsm/

Абе вие не знаете што може Заев бе. Тој да сакаше уште во 2014 ќе дојдеше на власт ама ај си рече греота Грујо. Ехее Сдсм владее од 1991 навака, кога сакаа можат да дојдат на власт ама не сакаа. Ова со терористиве е пичкин дим за влијателен човек како Заев. Да сака, а не сака, ама да сака може и да влијае на изборите во повеќе европски земји.
Да не има и вселенски брод?

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Абе вие не знаете што може Заев бе. Тој да сакаше уште во 2014 ќе дојдеше на власт ама ај си рече греота Грујо. Ехее Сдсм владее од 1991 навака, кога сакаа можат да дојдат на власт ама не сакаа. Ова со терористиве е пичкин дим за влијателен човек како Заев. Да сака, а не сака, ама да сака може и да влијае на изборите во повеќе европски земји.
Дај бе молимте не биди смешен.Џафери од ДПА јавно ги покажа СМС пораките како зајакот го моли.Типот ти е виц сам по себе.

Zosto mu davas pricina da se povtoruva ?
батина зошто верглате по мене.[DOUBLEPOST=1494334979][/DOUBLEPOST]
Дај бе молимте не биди смешен.Џафери од ДПА јавно ги покажа СМС пораките како зајакот го моли.Типот ти е виц сам по себе.

Абе викам јас, Зајо има вселенски брод и од марс ги донесе оние црпнатине погоре.

Attachments

• $423B5C0B513FC3A.jpg
    $423B5C0B513FC3A.jpg
    44,5 KB · Прегледи: 40
http://www.minareport.com/2017/05/0...-in-kumanovo-were-in-communication-with-sdsm/
и кој фактор е сајт креиран пред две недели?
со маил на yahoo
само потврдувате дека единствена цел ви е дефокусирање и дезинформирање на народот

bravo.png

На верниот до гроб треба да му верувам дека Заев го молел преку смс пораки?
Да не има и вселенски брод?

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Има, под Глобал е скриен.

Велам јас двапати аболицираниот помати (или потплати) многу умови...:tapp:

Ало дечко, ќе пуштите линк од wikileaks или ќе се лажеме уште тука и ќе ги криеме вистинските организартори за смрдена плата у јавна администрација? Кај ќе ви иде душата бе ако ја имате уопште? Дај го линкот од Wiki директ и да ги расчистиме работиве еднаш за секогаш. У спротивно да се најде и да одговара оној што пушта вакви лажни вести и да ги објасни причините за пуштање на лажна вест и дали се по нечив налог дадени.

Башка ми праќаш линк со текст кој е потпишам од некојси Горазд Велковски!?

Велам јас двапати аболицираниот помати (или потплати) многу умови...:tapp:

Ало лепи линкот од Wiki ќе го пратиш ли?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom