LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Таман работа, само овој debunk му направи хехеЕј, па "го фати"
Ти у дилема ли беше?
Таман работа, само овој debunk му направи хехеЕј, па "го фати"
Ти у дилема ли беше?
Па три недели се дискутира за неговата професија, не ја однесов јас темата таму, ама редно е да ја затвориме. А ако ти предизвикува душевна болка зашто го читаш побогу? Имаш копче игнорирај.Така е параноја! Однесете ја со џокса темава во ултимативна спрдачина!
За оф-топик нема бришење постови и банови, туку само за спомнати полови органи и блиски роднини.
Тоа што џоле со лажгите ни нанесува душевна болка секојдневно, како бомбите на паторот, не е битно.
Уште challenge му давате тука, а убеден сум дека ноќе од штекер го откачуе pc-то пошо не знае другачие, ама не шо иам абер од програмирање, туку не треба многу да се види каква тиква е реално.
Устав на МакедонијаДобро, претседавачот не беше отсутен, тој ја водеше седницата и ја заклучи за тој ден. Заменик води седница ако го нема претседавачот. Која беше таа седница? Немаше закажана седница, не беа поканети пратениците, немаше предлози од пратениците кои сакаа да предложат претседател, немаше предлог од комисија...
Прочитај и види кој всушност ја прави „спрдачината“. Место за темата да се дискутира...[DOUBLEPOST=1494278199][/DOUBLEPOST]Па три недели се дискутира за неговата професија, не ја однесов јас темата таму, ама редно е да ја затвориме. А ако ти предизвикува душевна болка зашто го читаш побогу? Имаш копче игнорирај.
За паторот е малку потешко. Тие душевни болки се лечат на избори.
Да, од колу до колку саатот? Беше закажана седница? И кој треба да е присутен на таа седница. И кој ги закажува седниците. И кој ги води? И како се евидентира седница. Каде се стенограмите од седницата. Каде се евидентира присуството на пратениците, каде се евидентира гласањето...Устав на Македонија
Член 66
Собранието е во постојано заседание
Гласањето резултирше со официјален документ потпишан од 61+ пратеници (мнозинство во собрание) со печат и пратен во службен весник на РМ кој ќе биди објавен.Прочитај и види кој всушност ја прави „спрдачината“. Место за темата да се дискутира...[DOUBLEPOST=1494278199][/DOUBLEPOST]
Да, од колу до колку саатот? Беше закажана седница? И кој треба да е присутен на таа седница. И кој ги закажува седниците. И кој ги води? И како се евидентира седница. Каде се стенограмите од седницата. Каде се евидентира присуството на пратениците, каде се евидентира гласањето...
Соодветна институција, веројатно уставниот суд, треба да ја преиспита законитоста на овој „избор“.
Е не е така. Најстариот, ако нема кој друг. Не може своеволно.седницата е уредно водена од најстариот пратеник онака како е предвидено во деловникот и законите.
абе нема грешка дечко, сите ние сме криви.Прочитај и види кој всушност ја прави „спрдачината“. Место за темата да се дискутира...
Ни јас неможев подобро да те опишам.Не е ништо страшно да е човек само со средно или да не е програмер, ама кога е лажго, а глуми професор од Сорбона, експерт - уставник и главен кавгаџија е патетитично и жално.
Па немаше другЕ не е така. Најстариот, ако нема кој друг. Не може своеволно.
Искрено чекам да се пофалиш со новата плата , дали го достигна минималецот конечно или ќе треба да чекаме до крајот на мандатот.Владе не е вклучен во анкетава со неговите од Пустец, затоа вакви се резултатите.
фати си со тоа фејк профилите, гласај на анкетана.Ни јас неможев подобро да те опишам.
Шо и фали на анкетата, каква треба да биди според тебе? Да знам како да гласам од дуплите профили.фати си со тоа фејк профилите, гласај на анкетана.
Зошто се служиш со лаги дека сум бришел постови? Не сум рекол дека сум јас со средно, туку други така си ја толкувале изјавата, во стилот, „во наше време со средно повеќе знаевме“... и заклучок дека сум со средно. Не сум, ама не мислам да се докажувам. Ниту е тоа важно. Или ако во дадена прилика сум ја кажал мојата професија, не мислам да се докажувам, ни тоа не е битно. Очигледно дека јас настапувам најотворено, сум пишал име, што работам... за разлика од многу овде кои користат имиња на „цртани ликови“ користејќи англиски „силни“ имиња. Ти си овде најбезобразен и користиш навреди речиси секогаш. Јас не сум уставник, сум кажал веќе, но би требало сите да се залагаме за владеење на законите. Тоа ли е грев? Вие се потсмевате на моите залагања за тоа. А барате некој да одговара за незаконие. Со кое лице?абе нема грешка дечко, сите ние сме криви.
Имаше порано една тема "Акции на СЈО", каде ти се испушти дека си средно, па бришеше постови после. Сигурно има членови што се сеќаваат на тоа, те викаа "среднист".
Не е ништо страшно да е човек само со средно или да не е програмер, ама кога е лажго, а глуми професор од Сорбона, експерт - уставник и главен кавгаџија е патетитично и жално.