Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
F.E.A.R od toliko ljudi na forumu moraš uvijek očekivati pozitivne i negativne komentare,to je normala,tvoja stvar što ćeš raditi samo komentiram[DOUBLEPOST=1494176121][/DOUBLEPOST]
Trebao bi povecati timeout posto ti upit ide "okolo" a tako se i vraca. Digni ga na 2-3 sekunde pa onda probaj.
jesam al ne pomaže

zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljud
:bravobe:

nek svako nadje sebi listu pa onda da je podeli javno

zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljudi
Cuj zbog mog komentara dao si liste ko god ti se javio ok lijepa gesta ali vidi koliko negativne energije zbog tih listi nadji se 10 ljudi i daj njima ili 20 i nek uzivaju i gledaju . S moje tacke gledista ispalo je ko da si ih zelio unistit ali nemoj bgt zbog mene, nastavi ti kako si i radio pozdravljam tvoj trud ....
Samo to na kraju normalni ljudi bas i nije pristojno ! Pozzz
I meni liste netrebaju, unistit se CS nemoze :)

Последно уредено од модератор:
zbog ovog komenntara F.E.A.R vise nikom ne salje liste ,5000 ce da stoje kod mene dok ne crknu, art ,balkan , neretve ,braca ,sve ostale sa 10.000 i 100.000 konekcija ,sta ce vam liste kad i ne gledate tv , samo skupljate postove i pare ,ko o cemu vi se svadjate ,samo nastatvite ,imam ja gdje slati liste gdje su normalni ljudi
Ovo si dobro odlucio evo dizem ti kapu svaka ti cast na tome
vjeruj mi od srca ti to velim

72295581dcd1.gif
a ja budala podijelio preko 11000 listi od septembra prosle godine cc,a levata

dzekada imas pmm lista poslana

Jel moze jedna lista u PM za novog clana? :)
Hvala Vam puno!!

F.E.A.R
Također bi te liste završile na isti nacin- trajale desetsk dana.. i onda mrak.....
Pa bilo je tamo par vrhunskih listi i jos uvijek rade, za divno cudo nije se sve sje... Izgleda da si je ekipa koja je to rasparcavala ostavila za sebe one najbolje, njih nisu objavili.
Zato i jeste najbolje da covjek ne djeli nista tu ga u potpunosti podrzavam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom