Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
neznam cemu rasprava oko fear-ovih listi..
covjek je dao istu listu bar 200 ljudi...sto mislite koliko to moze trajati???
naravno da je svatko od tih dao nekome..pa taj nekom...i tako redom...
dosta je restrimera isto dobilo....
svadjate se oko nicega...svi ste znali da je pitanje dana kad ce sve izaci vani i sad se raspravljate tko je dao vani liste a tko ne...
fear je znao sto radi kad vam je to dao.to sto vi neshvace pontu nitko vam nemoze pomoci.
U prevodu, on ih je sam ugasio (ili da nacrtam) ! ;):):D

Dakle, da li je onaj koji objavi (ili podeli nekolicini) brdo lista - dobrocinitelj ili vatrogasac ?! ;):):D

Последно уредено:
Tako funkcionise sajt,covek pametno radi,dobije 1600 listi i nabija reputaciju,zamisli sta ce da uradi sa 5000 listi,postace VIP :)
Nije bitna količina lista. nego kvalitet, dobar izvor i naravno da nije javna. ja i vjerujem većina nas može sad za pola sata naći po netu stotinjak lista, spakovati u folder i svima podjelit.. i šta ?
sutra pola neće radit a za sedam dana nijedna.

Ne mesaj babe i zabe, lista cija je najmanje je bitno, stvar je u tome sto dobije nesto pa podeli drugima. Ne uskaci ko padobranac.
koja glupost sta ste vi mislili da nece biti javne ,a garganel sta se uzbudjujes nije dijelio tvoje liste niti ih je tebi dao,ako fearu nije probem sto je vama

možda je još netko imao te iste liste , neke našao sam i gledao. a objavom istih ostao bez toga.

Dakle, da rezimiramo - objavio ne objavio - sutra ce novi dan ! ;):):D

Ljudi ja garantujem da svako od nas , ima sportske kanale , dokumentarne i filmske, i sta ce vam vise , jedne liste odu ,druge dodju , necemio praviti zimnicu od istih ,ne vidim zasto se toliko uzbudjujete,budite zahvalni na ono sto vec imate ,pozdrav svima :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom