I
IBIZA SOUND
Гостин
aj bas da vidime dali ce ne upravat albancite kako drzava
well.posle `etnickoto cistenje` od strana na srbite.sea kosovo e etnicki najcista teritorija na planetava. dosta efikasno.aj bas da vidime dali ce ne upravat albancite kako drzava
И ти чекај... Да не кажам што. Тоа што си поддржувач на неправна држава и анархија, што да се каже. Се поставува незаконски избран претседател на Собрание и се потсмеваш на тоа. Се носат неуставни закони, не ти пречи тоа. Потсмевај се, ама тоа не оди на арно.И да ја чекаш сине, паметно ти е тоа!
И не заборавај дека и СЈО е неуставно!
Не подржуваа и нас пред тоа. Ние поставивме државата на национални основи и еден ден се чудевме од каде национални судири? Од каде излегоа толку припадници на друга нација кои бараат права кои ние не сакаме да им дадеме. Со какво право бараа некој си јазик школство знамиња, кога ние им го нудевме нашиот јазик школство и нашето знаме.ili mito?
ili toa ne smee da se spomne sea?
a za poddrska vo pravo si, gi poddrzaa teroristite posle vojna sto bea demokratski izbrani. deka taka praat i vo nivnite zemji,pregovaraat i gi vklucuvaat teroristite vo politickiot zivot.
i deka gi evakuiraat od opsada. zboruvaj mi za pomosnicite na pomosnicite kako poddrzuvaat demokratski procesi.
za mitoto na zaev ne ti se docituva?Не подржуваа и нас пред тоа. Ние поставивме државата на национални основи и еден ден се чудевме од каде национални судири? Од каде излегоа толку припадници на друга нација кои бараат права кои ние не сакаме да им дадеме. Со какво право бараа некој си јазик школство знамиња, кога ние им го нудевме нашиот јазик школство и нашето знаме.
Тој процес не е така едноставен како што ти си мислиш. И тој судир можеби можеше да се одложи али беше неминовен, освен ете по некое чудо нашите политичари да седнаа на маса и рекоа, “Да во право се нека имаат своја култура јазик знаме“
Впрочем на исто сме дојдени и сега само после убиства и масакри.
Во 70 десети и 80 десети многу срби скапо продаваа имоти и куќи низ косово и купуваа станови во Београд. Не остануваа долу и не се клецкаа со темпо како шо тоа го правеа албанците. И сега се чудат оти е така.well.posle `etnickoto cistenje` od strana na srbite.sea kosovo e etnicki najcista teritorija na planetava. dosta efikasno.
a vekje pocnaa nashive da zborat za genocid. mozes da pretpostavis kako kje se zavrsi ova za nas, kaurite.
Митото е во судските процедури.za mitoto na zaev ne ti se docituva?
beter si od irealВо 70 десети и 80 десети многу срби скапо продаваа имоти и куќи низ косово и купуваа станови во Београд. Не остануваа долу и не се клецкаа со темпо како шо тоа го правеа албанците. И сега се чудат оти е така.
Како и ние о се чудиме како за 50 години македонци со просек на семејство од 2,5 деца не нараснаа во бројност исто или повеќе од просечно албанско семејство со 4 деца
sea ti trebaat sudski presudi da utvrdis dali toa sto go gledas i slusas so svoi oci i usi e vistina?Во 70 десети и 80 десети многу срби скапо продаваа имоти и куќи низ косово и купуваа станови во Београд. Не остануваа долу и не се клецкаа со темпо како шо тоа го правеа албанците. И сега се чудат оти е така.
Како и ние о се чудиме како за 50 години македонци со просек на семејство од 2,5 деца не нараснаа во бројност исто или повеќе од просечно албанско семејство со 4 деца[DOUBLEPOST=1493934701][/DOUBLEPOST]
Митото е во судските процедури.
Ќе се извадат докази и од една и од друга страна и суд ќе одлучи.
Исто како и за другите криминали. Не треба да има никаква разлика во судски процес кон претседтел на партија или некој невработен социјален случај.
Интервенција на НАТО имаше поради режимот на Милошевиќ кој беше надвор од меѓународни норми.beter si od ireal
ako e taka kako sto vikas,cumu togas intervencija na nato da go sprecat etnickoto cistenje sto vikas deka bilo dobrovolno? aj dogovori se sam so sebe za sto sakas da diskutirame pa kazi
i za mitoto na zaev dogovori se dali postoi ili ne
Има една снимка на интернет која ја видов неколку пати и која е сецната на неколку најбитни места, фали баш делот да се слушне за шо беа парите. Дали за општината дали за црквата дали за него.sea ti trebaat sudski presudi da utvrdis dali toa sto go gledas i slusas so svoi oci i usi e vistina?
prekrasno, koj rece deka vmro padna od vlast? istive muabeti gi zborea nebanjatite za snimkite. otsustvoto na presudi za snimkite ne bese precka za smena na vlasta
ama koga za zaev spasitelot ima snimki,kje cekame sudska presuda od korumpiranoto sudstvo.
all hail `zivotot vo makedonija`
nemam shtab.slab obid. ako ti si go ostavil mozokot vo shtab, ne mi prefrlaj meneИнтервенција на НАТО имаше поради режимот на Милошевиќ кој беше надвор од меѓународни норми.
А за митото на Заев ете мене не ми побарал ниту сум му дал мито а судењето се уште не е завршено. Ако примил мито треба да одговара. Како и секој друг во државата на кој ќе му се докаже вината.[DOUBLEPOST=1493935147][/DOUBLEPOST]
Има една снимка на интернет која ја видов неколку пати и која е сецната на неколку најбитни места, фали баш делот да се слушне за шо беа парите. Дали за општината дали за црквата дали за него.
Побарав неколку пати овде да се стави целосната снимка зато шо ме чудеше шо некој би се мачел да сецнува снимка на така битно место. Шо е тоа шо не смееше да се слушне или објави.
Еве ти ако ја имаш целосната снимка, или ја имате во штабот, дај да ја видиме.
А која е реална опција како пандан на сегашната влада во формирање според тебе? Ама реална, не замислена.nema ni SDSM da mu prostat sto zbori porazlicno od stadoto.
poso sea ima demokratija i sloboda na govor
realna opcija e da prekinat demokrative da se ponashaat kako zhmoroni,pa togas mozebi zaev nema da stane grujo radi bezuslovnata poddrska od lobotomiranite demokrati.А која е реална опција како пандан на сегашната влада во формирање според тебе? Ама реална, не замислена.
Немаш видено други времиња, твоите најрани сеќавања се од времто на Груевски, растен си во такво општество и сега се чудиш и не веруваш дека можело и поинакуnemam shtab.slab obid. ako ti si go ostavil mozokot vo shtab, ne mi prefrlaj mene
znaci da rezimirame:
odobruvas eden mitadzija da bide smenet so drug mitadzija i popat toj vtoriot (podobriot) mitadzija da go brani teroristot so ziv shtit.i sve toa vo ime na demokratija i podobar zivot.
monti pajton gomna da jade.
dobar si so bajkive. sudot kje presudi za zaev dodeka on e premier.
covek da te cita prvpat,kje si rece deka si retardiran so detskava logika
ama ne si, ti si ist kako zhmoronite. sve ti se gleda,samo ne gomnenicite na tvojot omilen
poleka se somnevam vo pretpostavkata deka ne si retardiran.Немаш видено други времиња, твоите најрани сеќавања се од времто на Груевски, растен си во такво општество и сега се чудиш и не веруваш дека можело и поинаку
Ах сечено лепено ?!?Има една снимка на интернет која ја видов неколку пати и која е сецната на неколку најбитни места, фали баш делот да се слушне за шо беа парите. Дали за општината дали за црквата дали за него.
Побарав неколку пати овде да се стави целосната снимка зато шо ме чудеше шо некој би се мачел да сецнува снимка на така битно место. Шо е тоа шо не смееше да се слушне или објави.
Еве ти ако ја имаш целосната снимка, или ја имате во штабот, дај да ја видиме.