Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
621 мин без примен гол се надевам оваа низа ке продолжит и во Торино оваа година сме на чекор од финалево уште 90 мин не делат од финалето во Кардиф #ROADTOCARDIF

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Alal da im e na momcite!!!! Sega protiv Torino sakam 2ra postava ili mladinci

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Alal da im e na momcite!!!! Sega protiv Torino sakam 2ra postava ili mladinci
Баш во оваа фаза не треба да се одпуштааат работата е 50 % завршена мора да се одигра уште еднаш добро па после да се мисли на Кардиф али може да се смета јуве за финалист во оваа натпреварувачка сезона !

A

apidrone

Гостин
Сакам да ги изгазат Торино бре, какви црни младинци.

Член од
25 декември 2011
Мислења
36
Поени од реакции
13
На чекор до финале :vozbud:

Рутинирано, иако 2-3 пати имаше грешки од кои лесно можеа гол да примат. Важно целта е постигната, гол на гости плус победа, тешко дека ќе се прокоцка ова дома али нормално и тогаш ќе мора 100 посто концентрација.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Мечот беше баш онаков каков што треба да биде. Ништо во фудбалот не е пресметано, кога сме дојдени до овде овој месец последен мора да се протурка со максимална концентрација, без никакво земање здраво на готово. Една грешка може скапо да не чини, па затоа неопходни се ладни глави.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мечот беше баш онаков каков што треба да биде. Ништо во фудбалот не е пресметано, кога сме дојдени до овде овој месец последен мора да се протурка со максимална концентрација, без никакво земање здраво на готово. Една грешка може скапо да не чини, па затоа неопходни се ладни глави.
Тоа сакам да го кажам цело време ако Јуве си ја игра играта што си ја играт немат што да се плашиме

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Тоа сакам да го кажам цело време ако Јуве си ја игра играта што си ја играт немат што да се плашиме
Abe neka odmorat be alo svesni li ste deka istite furaat celo vreme a od mecot so torino do mecot so monako ima samo 3 dena? 9 boda sme razlila jebem ti edna utakmica koga u narednite 3 ke ni treba samo 1 pobeda

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нека одмараат со Монако.
Ne zbori gluposti ne mozes Torino so Monako da sporedis.. Baska ne e zavrsena uste rabotata ima uste 1 tekma da se igra bez potcenuvanje na Monako... Baska so kur ke mi e pobeda so torino ako se zamorat ili povredat igracite.. u gz samo ke si ja napikaat pobedata.. abre imas tamu posledni 2 kola protiv bolonja i krotone gi pleskas i cao prijatno.. neka izgubat i so torino i roma me boli kur.. samo da ne kiksnat so monako

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Како се вели за Ремунтада на Француски?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
je suis monacko[DOUBLEPOST=1493850849][/DOUBLEPOST]ina4e se sekjavate kd torino idese maya geri kasap od mik pred nekoja sezona koga ispokoli sve toa so iame hhhh

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Дани Алвеш сезонава САМО во ЛШ има создадено 27 шанси за гол, убедливо прв на листата... А го земавме за четврткило семки, уште еден супер дил во тефтерот на Марота (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom