- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
621 мин без примен гол се надевам оваа низа ке продолжит и во Торино оваа година сме на чекор од финалево уште 90 мин не делат од финалето во Кардиф #ROADTOCARDIF
Баш во оваа фаза не треба да се одпуштааат работата е 50 % завршена мора да се одигра уште еднаш добро па после да се мисли на Кардиф али може да се смета јуве за финалист во оваа натпреварувачка сезона !Alal da im e na momcite!!!! Sega protiv Torino sakam 2ra postava ili mladinci
Тоа сакам да го кажам цело време ако Јуве си ја игра играта што си ја играт немат што да се плашимеМечот беше баш онаков каков што треба да биде. Ништо во фудбалот не е пресметано, кога сме дојдени до овде овој месец последен мора да се протурка со максимална концентрација, без никакво земање здраво на готово. Една грешка може скапо да не чини, па затоа неопходни се ладни глави.
Abe neka odmorat be alo svesni li ste deka istite furaat celo vreme a od mecot so torino do mecot so monako ima samo 3 dena? 9 boda sme razlila jebem ti edna utakmica koga u narednite 3 ke ni treba samo 1 pobedaТоа сакам да го кажам цело време ако Јуве си ја игра играта што си ја играт немат што да се плашиме
Нека одмараат со Монако.Abe neka odmorat be alo svesni li ste deka istite furaat celo vreme a od mecot so torino do mecot so monako ima samo 3 dena? 9 boda sme razlila jebem ti edna utakmica koga u narednite 3 ke ni treba samo 1 pobeda
Ne zbori gluposti ne mozes Torino so Monako da sporedis.. Baska ne e zavrsena uste rabotata ima uste 1 tekma da se igra bez potcenuvanje na Monako... Baska so kur ke mi e pobeda so torino ako se zamorat ili povredat igracite.. u gz samo ke si ja napikaat pobedata.. abre imas tamu posledni 2 kola protiv bolonja i krotone gi pleskas i cao prijatno.. neka izgubat i so torino i roma me boli kur.. samo da ne kiksnat so monakoНека одмараат со Монако.