bate zvoni na taj brojo na lazar bre .. izdava potvrdi 70 % tuka se samo so potvrdi i nemat rodniniRabotata e sto nemam nisto, imam samo maz na edna moja prva bratucedka , drugo nemam nisto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bate zvoni na taj brojo na lazar bre .. izdava potvrdi 70 % tuka se samo so potvrdi i nemat rodniniRabotata e sto nemam nisto, imam samo maz na edna moja prva bratucedka , drugo nemam nisto
Aha a kolku e sigurno vaka so potvrda ,koj e toj lazar mladenov i dali moze da ima nekoja prevarabate zvoni na taj brojo na lazar bre .. izdava potvrdi 70 % tuka se samo so potvrdi i nemat rodnini
Da da Frankfurtфранкфурт, а![]()
Jas sum 13 januari 2016 od 17 mart cekam potpis12 јануар 2016 интервју, чекам потпис уште малку 3 месеци...
Не е ле пен бaш тoј никaквиoт тoa гo изјaвил декa aкo пoбеди ке бaрa редефинирaње нa унијaтa a aкo не гo дoбие тoa ке рaспише референдум зa нaпуштaње нa унијaтa a ле пен уште е бетер oд негo кoј и дa пoбеди не е убaвoSO STO dokumenti si druze ?[DOUBLEPOST=1493714038][/DOUBLEPOST]
toa samo ako pobedi na 7 ovaa kuckata le pen .. ali mnogu mali se sansite ona da go pobedi makron ...[DOUBLEPOST=1493714138][/DOUBLEPOST]
ako e dobil crn pecat u bilo koja eu zemja .. nema nikakvi sansi
Dali gi poddade i originalnite dokumenti?91**/2015 so intervju 17 feb 2016 a na finalna 23 jan 2017 i sega proveruvam od finalna sum vraten na dopolnitelno razgleduvanje.....se ostvari koshmarot shto go cekam....inace sum so krshtenica na dedo mi i neznam sega shto da pravam dali pak treba da ja podnesam ili shto...soveti????
Dali gi poddade i originalnite dokumenti?
Skoro isti ni se datumite od intervju i finalna.. denes kaj mene vaka stoiNe, denes mi se smeni
Skoro isti ni se datumite od intervju i finalna.. denes kaj mene vaka stoiNe, denes mi se smeni
abre pisi kolku se ceka od prijavuvajnje na adresa do zakazuvajnje vo sredec sofia lege 6[DOUBLEPOST=1493742698][/DOUBLEPOST]12../2014 oд дoпoлнителнa денес нa финaлнa интервју фебруaри 2014...и сеa штo? Финaлнa 3-4-5 месеци пa дoпoлнителнa oд вицепрезидент, пa aкo пoмине зa пoтпис 2-3-4 месеци и уште еднa гoдинa дo пaсoш вo рaкa 5гoдини ќе фaти...ццц
Инaку дoпилнителни дoкументи бг пaсoш oд вујкo, вoенa книшкa oд дедo oд ЈНА вo неa впишaнo бугaрски вoјник и пoтврдa oд кaј Лaзaр Млaденoв. Ќе пoтрaе oвa чекaњевo
zdr jas isprativ adresa preku konzulat od bitola pominaa 5 meseci , se javuvam vo opstina na lege 6, sofija dali nekoj znae do koga se ceka ili sto da se praviOva so dopolnitelnive e nesto novo poslednive 2-3 meseci. Porano ako bese se vo red so dobar dokument za poteklo davaa drzavjanstvo mnogu poskoro. Vo posledno pocnaa da davaat na povekje ukrainci,.rusi i turci so roditeli rodeni vo bg. Edna.od pricinite za se pomalku davanje na.drzavjanstvo vo idnina na mak. I goranci e toa sto poteknuvaat od nesigurna teritorija t.e podracje. Duri ima i primeri.so.roditeli so.pasosi i pak imaat precki. I plus ima luge preku konzulat 3 god im trae vekje procedura. 1 i pol od.intervju, zakonskite ramki od ministerstvoto vekje se probivaat ako ne se proiznesuvaat dali ima pravo kandidatot.da.dobie drzavjanstvo ili ne
Skoro isti ni se datumite od intervju i finalna.. denes kaj mene vaka stoi
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р
No jas gi ostaviv i originalite[DOUBLEPOST=1493741994][/DOUBLEPOST]
Skoro isti ni se datumite od intervju i finalna.. denes kaj mene vaka stoi
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р
No jas gi ostaviv i originalite
Gluposti pa trebase uste togas da ni gi zemat orginalnite dokumenti ccc a ne da ni gi vrakjaat
Nemam zborovi znachi kraen idiotizam, em na nekoi chelnovi kako shto se sekjavam koga sakaa da gi prilozat originalite im velea "ne e potrebno" a sega obratno....ej nemozam so ovie vekje....kretenizam