Не можеш да го браниш вмро а да не си вмро. Од друга страна, можеш да го критикуваш вмро а да не си сдсм. Просто е.[DOUBLEPOST=1493659840][/DOUBLEPOST]Idemo sdsm logika,ako ne si sdsm ondak si vmro.
Genijalno, i identicno kako zhmoronite
Ako ne si vmro,ondak si sdsm.
Најјаки се коа го пингаат официјалниот POTUS акаунт кој го води посебна служба, Трамп не ни знае дека постоиПингајте го максимално Трамп на твитер. Не се давајте груевци, уште имате шанса да ја свртите!!
#USA #Deepstate #Soros #Trump #MakeMacedoniaGreatAgain #Coupd'etat
Ама претседателскиот Blackberry нема 3G ни Wi-Fi поради сигурносни причини, треба да темпираат со часовниве зони кога Трамп е седнат на ПЦ, додека Меланија го бања малиот за на школо утре.Пингајте го максимално Трамп на твитер. Не се давајте груевци, уште имате шанса да ја свртите!!
#USA #Deepstate #Soros #Trump #MakeMacedoniaGreatAgain #Coupd'etat
Long shot? Ова ти е hail mary од надвор од стадионЗнам дека е long shot
Грујо го наместија Америте за премиер од ко им збокдиса СДСМ?Vidi pogore.vekje utvrdija i priznaa drka premier vo zemjava se menuva koga kje im zboktisa na amerite. Ja primer,mislev deka na izbori menuvame vlast.btw koi se toa "vie"? Nemoj da mi kazes deka i ja sum vmro?
Dobro e,ubeden si deka go branam vmro.Не можеш да го браниш вмро а да не си вмро. Од друга страна, можеш да го критикуваш вмро а да не си сдсм. Просто е.[DOUBLEPOST=1493659840][/DOUBLEPOST]
Најјаки се коа го пингаат официјалниот POTUS акаунт кој го води посебна служба, Трамп не ни знае дека постои
U 3 saat navecher pisuva tvitovi, taka da 9 sabajle kaj nas e toa.Ама претседателскиот Blackberry нема 3G ни Wi-Fi поради сигурносни причини, треба да темпираат со часовниве зони кога Трамп е седнат на ПЦ, додека Меланија го бања малиот за на школо утре.
Па да, дека сдсм беше 10 години на власт. И во тоа ли ве убедија куртон медиумивеDobro e,ubeden si deka go branam vmro.
Siguren si deka ne mesas kritiki kon sdsm so branenje na sdsm?
Famoznoto "ne go sitni otporot"?
Битно е. Македонците треба да ги претставува партијата која има најмногу доверба на избори. А Левица, Павле... нека му ги дадат пратениците кому сакаат.Значи ако се Македонци тоа значи дека сите Македонци кои гласале на изборите кога ќе се поделат, повеќето се против вмро. Тоа што немаат пратеници тие партии е небитно бидејќи ти се повикуваш на мнозинството од македонските гласачи, а не пратеници. Паметен.
Не мислам на суд како институција.Се губите ко невиност на тинејџерка на екскурзија.
И тоа се Македонци, од гласачите Македонци повеќето се против вмро. Новата влада ќе биде влада на сите Македонци, па дури и тие што гласале за вмро. Добро освен некои, кои ќе бидат бркани од работа, живи јадени.Битно е. Македонците треба да ги претставува партијата која има најмногу доверба на избори. А Левица, Павле... нека му ги дадат пратениците кому сакаат.