Ама слушам и Чанкајшековчето ништо не кажалоСаат и пол траела средбата со Грујо после која нормално немало изјава од Грујо.
Извини шо ти го нападнав лидерот Рама тој прекрасен лик шо и сака се најдобро на Македонија и нејзиниот народ!Замисли ,никаде не спомна дека освен македонци,на власт беа и албанци,ама ти бараш одговорност само од македонскиот дел!Знаеш е тоа е дијагноза,се вика дволичност!Викаш Рама да влагаше во ќесите со ливчиња и да џапаше тендери?
Ќе дочекаме некогаш ние Македонците да кажеме "ние сме криви"? Секоја декада нов виновник имаме зошто сме беда, медицинска дијагноза има за таков вид однесување/размислување.
..се зависи за што е пречка, така и разбираат....А американците знаат дека грујо е пречката, па сеа ти мисли како они разбираат.
Затоа што не може стално некој друг да биде крив за твоите срања. Тоа се вика понесување одговорност. Бранко се повлече од политиката, сега Заев ви е крив. Сорос е стар, утре ќе умре, кој ќе ви биде крив после? Не може ти 10 години да владееш, а си една единствена константа. Вмро ако сака да се издигне од мртвилото, ќе мора да го исече ракот кој ја зафатил како партија. Се надевам ќе се најде некој маж што ќе се осмели да го направи тоа....само људска беда го нарекува својот народ беда...Незнам зошто треба па посебно ние Македонците да кажеме "ние сме криви"...??? Можеби заради геноцидирањето на невините беспомошни шипатарес на пример.....или за кражба на нечија историја или можеби затоа шти педерите ги викаме педери??? Да не е зошто сме премногу сервилни, па исполнувавме сечии желби како ќе им прдне, а ние одма со скок да го фатиме прдежот??? Мислам дека се тоа повеќе спаѓа у наивност , добродушност, неискусност и баја глупоќа, никако у категорија кривица.
Знам дека е long shot ова да ти го објаснувам тебе, директен зависник од режимов но ќе се обидам....само људска беда го нарекува својот народ беда...Незнам зошто треба па посебно ние Македонците да кажеме "ние сме криви"...??? Можеби заради геноцидирањето на невините беспомошни шипатарес на пример.....или за кражба на нечија историја или можеби затоа шти педерите ги викаме педери??? Да не е зошто сме премногу сервилни, па исполнувавме сечии желби како ќе им прдне, а ние одма со скок да го фатиме прдежот??? Мислам дека се тоа повеќе спаѓа у наивност , добродушност, неискусност и баја глупоќа, никако у категорија кривица.
Интелигенцијо, државава да имаше Македонци од аир што се вика изминативе 25 години, ликови како Рама ќе беа небитни како семафор во Чаир.Извини шо ти го нападнав лидерот Рама тој прекрасен лик шо и сака се најдобро на Македонија и нејзиниот народ!Замисли ,никаде не спомна дека освен македонци,на власт беа и албанци,ама ти бараш одговорност само од македонскиот дел!Знаеш е тоа е дијагноза,се вика дволичност!
On mozhda i da ne znae, posho go zabole takvoto. Ali Tilerson znae sekako.Сител го прашале Хојт дали Трамп знае за неговата посета овде![]()
Ako drugi biraat premier vo zemjava,kako moze nie da bideme odgovorni za sranjata na premierite?Затоа што не може стално некој друг да биде крив за твоите срања. Тоа се вика понесување одговорност. Бранко се повлече од политиката, сега Заев ви е крив. Сорос е стар, утре ќе умре, кој ќе ви биде крив после? Не може ти 10 години да владееш, а си една единствена константа. Вмро ако сака да се издигне од мртвилото, ќе мора да го исече ракот кој ја зафатил како партија. Се надевам ќе се најде некој маж што ќе се осмели да го направи тоа.
Ама струјата поскапе ради Шекеринска и нејзиниот „бомбона бизнис“Да бевме ние како што треба,ќе се соберевме 200 000 за покачување на струјата а да не правиме муаебт за поголемиве работи.Сите си чутат и кур ги боли.Сите се со ставот:''Ех, што можам јас да сменам, кур ме боли тоа е.Да излезе пасошот и да ме нема''
Како други бираат премиер? Па нели избори имаше, и вие ги признавте резултатите?Ako drugi biraat premier vo zemjava,kako moze nie da bideme odgovorni za sranjata na premierite?
Да ти се позлати тастатурата.To кога од џеп на пратеници министри и премијери ќе се платат стотици милиони евра дадени за кинески палми, вардарски плажи, имитации на мермери, фалсификовани бароци и споменици од ламарина премачкани со бронза.
Vidi pogore.vekje utvrdija i priznaa drka premier vo zemjava se menuva koga kje im zboktisa na amerite. Ja primer,mislev deka na izbori menuvame vlast.btw koi se toa "vie"? Nemoj da mi kazes deka i ja sum vmro?Ама струјата поскапе ради Шекеринска и нејзиниот „бомбона бизнис“Тоа што цената ја определува Регулаторна комисија за енергетика, и она што државата го укина како „евтина тарифа“, е најмалку важно.[DOUBLEPOST=1493659311][/DOUBLEPOST]
Како други бираат премиер? Па нели избори имаше, и вие ги признавте резултатите?
Па се менува и власт, а со тоа и премиер. Да имаше некој маж у ваши редови да каже доста, вмро уште 10 години ќе владееше. Ама нема, пичкици сте сите.Vidi pogore.vekje utvrdija i priznaa drka premier vo zemjava se menuva koga kje im zboktisa na amerite. Ja primer,mislev deka na izbori menuvame vlast.
Idemo sdsm logika,ako ne si sdsm ondak si vmro.Па се менува и власт, а со тоа и премиер. Да имаше некој маж у ваши редови да каже доста, вмро уште 10 години ќе владееше. Ама нема, пичкици сте сите.