Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kenusha jel se razumes kako podesiti u smart tvDa vam cestitam praznik Prvi Maj svim radnim i neradnim,postenim i dobrim ljudima,da u zdravlju i pozitivnoj energji provedete
Evo ko se dobro razume u Epg ,dali bi moglo u Kodi da se ubaci i druge plejere
http://tvprofil.net/xmltv/
Ufff nisam bas neki ekspert ali probacu ti pomoc,kenusha jel se razumes kako podesiti u smart tv
ssiptv aplikaciju
hvala unapred
Ides na google ss iptvUfff nisam bas neki ekspert ali probacu ti pomoc,
Ako si instalirao aplikaciju,imas u podesavanjima ili setings ,tamo dobijas kod ili sifru ubacujes na ovoj stranici http://ss-iptv.com/en/users
u pleylist editor i posle toga ubacujes svoju listu memorises i toje to .
Inace aplikacija nije losa dobija se epg i logo isto,samo sam ja to sve zapostavijo od kada sam uzeo Android 4k combo box.Ides na google ss iptv
Zatim u enter conection cod kucas kod koji ces naci na aplikaciji na tv pod setings
kad se povezes ides na open i izaberes listu iz racunara i onda save na ss iptv stranici uradis refresh na tv i pustis
Za ostale liste ovako
ides na ss iptv external playlist pa add item
I onda u source kopiras link od liste onda ok i save i opet refresh na tv i svaka naredna tako
Bolja je nego Ott player barem ja imam ta iskustva...Inace aplikacija nije losa dobija se epg i logo isto,samo sam ja to sve zapostavijo od kada sam uzeo Android 4k combo box.
Stvarno neznas ili zezas sekenusha jel se razumes kako podesiti u smart tv
ssiptv aplikaciju
hvala unapred
Nisam baratao sa Ott playerom,ali ova ssiptv mi mnogo jednostavnije deluje ,normalno covek bira ono sto je jednostavnije.Bolja je nego Ott player barem ja imam ta iskustva...
Covek je samo pitao,dali se zezao ili ne,uglavnom nije nista lose mislijo.Stvarno neznas ili zezas se
I ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz[DOUBLEPOST=1493651314][/DOUBLEPOST]Nisam baratao sa Ott playerom,ali ova ssiptv mi mnogo jednostavnije deluje ,normalno covek bira ono sto je jednostavnije.
Covek je samo pitao,dali se zezao ili ne,uglavnom nije nista lose mislijo.
Ja sam misliio da vec koristi ssip tv playerI ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz
ne bre sabane kteo da pitam nesto drugo u brzinu napisao nesto drugo sad vidi na odgovoruI ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz[DOUBLEPOST=1493651314][/DOUBLEPOST]
Ja sam misliio da vec koristi ssip tv player