Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sretano provedite ovaj praznik.

Attachments

• maj.jpg
    maj.jpg
    122,5 KB · Прегледи: 39
Ufff nisam bas neki ekspert ali probacu ti pomoc,
Ako si instalirao aplikaciju,imas u podesavanjima ili setings ,tamo dobijas kod ili sifru ubacujes na ovoj stranici http://ss-iptv.com/en/users
u pleylist editor i posle toga ubacujes svoju listu memorises i toje to .
Ides na google ss iptv
Zatim u enter conection cod kucas kod koji ces naci na aplikaciji na tv pod setings
kad se povezes ides na open i izaberes listu iz racunara i onda save na ss iptv stranici uradis refresh na tv i pustis
Za ostale liste ovako
ides na ss iptv external playlist pa add item
I onda u source kopiras link od liste onda ok i save i opet refresh na tv i svaka naredna tako

Ides na google ss iptv
Zatim u enter conection cod kucas kod koji ces naci na aplikaciji na tv pod setings
kad se povezes ides na open i izaberes listu iz racunara i onda save na ss iptv stranici uradis refresh na tv i pustis
Za ostale liste ovako
ides na ss iptv external playlist pa add item
I onda u source kopiras link od liste onda ok i save i opet refresh na tv i svaka naredna tako
Inace aplikacija nije losa dobija se epg i logo isto,samo sam ja to sve zapostavijo od kada sam uzeo Android 4k combo box.

Nisam baratao sa Ott playerom,ali ova ssiptv mi mnogo jednostavnije deluje ,normalno covek bira ono sto je jednostavnije.

Covek je samo pitao,dali se zezao ili ne,uglavnom nije nista lose mislijo.
I ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz[DOUBLEPOST=1493651314][/DOUBLEPOST]
I ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz
Ja sam misliio da vec koristi ssip tv player

Pozdrav svima , jel ima neko predlog za dobar epg,hvala .

Kenusa bio bih ti zahvalan kad bi mi pojasnio kako da ubacim epg na android?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ja nisam nista lose mislio samo sa pitao bez uvrede njega uvek cu da pomognem sta treba i ostali u forumu sto znam pozz[DOUBLEPOST=1493651314][/DOUBLEPOST]
Ja sam misliio da vec koristi ssip tv player
ne bre sabane kteo da pitam nesto drugo u brzinu napisao nesto drugo sad vidi na odgovoru
isto pitanje za kenusu ili ako neko zna u aplikaciji ss-iptv ima da se gleda epg za neko zemje samo treba da se oznaci primer ex-yu,usa itd,ali za nasu nema pa zato hteo da pitam jel moguce iza ex yu ali preko aplikacije sve to na smart tv, da ne bih trazili liste non stop

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom