Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dreambox HD,satelitsku ,kardschering i to je to ,samo njegovo i nicije vise ,HD@vladmk Hoce da kupi Hd kanale a ne prolazne liste bez roka, danas radi sutra niko nezna sta ce biti![]()
Napravis sam epg i imas gaajde,tko zna sa SF-a foruma,što je s EPG-om,ima li kakva alternativa....?
xmltv format ili ? kakov imas napraveno ?Napravis sam epg i imas gakao ja i nemas problema vise.
Ja imam... koje hoces? Izmedjuostalih i Makedonija tv programe u Full HD ali ne prodajemАко има некој hd kanali da prodava, neka se javi vo poraka,
Samo hd kanali se so se prodava po internetov e s...e
Ja imam... koje hoces? Izmedjuostalih i Makedonija tv programe u Full HD ali ne prodajem
Pozdrav
daxmltv format ili ? kakov imas napraveno ?
Javljam se zato da ti kazem a i svima ostalima da imam jer vidim da niko nemaImas a ne prodajes sto se javljas> ?kade ne prodajes[DOUBLEPOST=1493579879][/DOUBLEPOST]
da
Prati na PM da vidam kako izgleda toa !!!Imas a ne prodajes sto se javljas> ?kade ne prodajes[DOUBLEPOST=1493579879][/DOUBLEPOST]
da
Covek pitao imali ko listu u HD kvalitetu da prodaje a neJavljam se zato da ti kazem a i svima ostalima da imam jer vidim da niko nemaa to sto sam napisao da NE prodajem radi znanja i ravnanja
zato se javljam
Pozdrav
I kolku bugari ziveat vo makedonijaКако сакате но јас Пифи го почитувам.Секогаш има респект кон Македонија.Не заборавајте колку Македонци живеат во Бугарија.