VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Затвори си го акаунтот.еве кај нас 11 години десницата е на власт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затвори си го акаунтот.еве кај нас 11 години десницата е на власт
BULLSHIT ... десничарите на форумов и воопшто во државава секојдневно јадат бурек против Евреите, Ционизмот, Сорос, Левицата, Либералите и.т.н. а зашто никој од нив не погледне прво во своите редови и во својата политичко-идеолошка матрица да види каква е !
Десницата е далеку пототалитарна и подиктаторска отколку политичкиот центар и политичката левица, десницата апсолутно не ги штити правата на граѓанинот, ниту индивидуалните граѓански права ниту пак се залага за подобар стандард на граѓаните туку кокетира и секогаш е на страната на крупниот капитал, еве кај нас 11 години десницата е на власт и што имаме заробени институции, заробени медиуми, перење на мозокот на народот со традиционализам, конзервативизам, национализам, религија и.т.н. и после Сорос бил крив што пола народ киднал надвор од државава, а тој народец што останал овде е незадоволен и реално си бара политички промени !
З(Ц)ион е името на брдото над Ерусалим од каде што може да се види храмот на Соломон.Што е зионизам? Сите Евреи се зионисти или?
Да не ме сфатиш погрешно дека сум некаков нацист или љубител на геноцид но вистината е некаде на средина низ историјата.Bi te sfatil malce poozbilno da ne ti e nacistickiot kukast krst, ne mozes da napagjas nekogo a da idealiziras fasisti koi ladnokrvno ubile milioni luge.
Убиваа али умереноГледно дека оваа поновата историја е пишувана од страна на победниците, додавајќи ја медиумската пропаганда за "милионските жртви", јас лично се сомневам дека милиони Евреи биле погубени. Германците иако на некој начин ја започнаа војната највеќе загубија или тоа го плаќаат и до ден денес.
Можи ако имаше малце познавање ќе ме сфатеше сериозно.Bi te sfatil malce poozbilno da ne ti e nacistickiot kukast krst, ne mozes da napagjas nekogo a da idealiziras fasisti koi ladnokrvno ubile milioni luge.
Да не ме сфатиш погрешно дека сум некаков нацист или љубител на геноцид но вистината е некаде на средина низ историјата.
Гледно дека оваа поновата историја е пишувана од страна на победниците, додавајќи ја медиумската пропаганда за "милионските жртви", јас лично се сомневам дека милиони Евреи биле погубени. Германците иако на некој начин ја започнаа војната највеќе загубија или тоа го плаќаат и до ден денес.
Хитлер ја присвои свастиката, за да удри страв на комунистите. Комунистите го имаја српот и чеканот а германцие свастиката. И не е фашистички знак, едуцирај се малце. Луѓето денеска го имаат ѓаволот и крстот надолу на нивната блуза, па никој ништо не вели, Израел и Америка до ден денеска ги прават најоглемите зло дела, пак никој ништо не вели, и т.н.. Ама ако речиш дека го подржуваш Хитлер и тогашна Германија, сите те нарекуваат со тој дегенриран термин "нацист" како нешто демонско.Taa svastika sto ja imas e fasistickata, nez kako mozes da branis neso taka pogresno, aj da si desnicar ke te sfatam. Ne mozes da gi negiras zlodelata napraveni od nacistite, toa se fakti, a i ne negiram deka sovetite ubile milioni svoi luge u toj rezim koj vladeel pred i za vremeto na stalin.
Хитлер ја присвои свастиката, за да удри страв на комунистите. Комунистите го имаја српот и чеканот а германцие свастиката. И не е фашистички знак, едуцирај се малце. Луѓето денеска го имаат ѓаволот и крстот надолу на нивната блуза, па никој ништо не вели, Израел и Америка до ден денеска ги прават најоглемите зло дела, пак никој ништо не вели, и т.н.. Ама ако речиш дека го подржуваш Хитлер и тогашна Германија, сите те нарекуваат со тој дегенриран термин "нацист" како нешто демонско.
Ко шо гледам немаш прочиатно то шо имам главно напишно, дури и то шо го имам објавено коментарите, па дури ни претходен одговор кон тебе.
Види вака, најубо ти да си го преиспиташ знаењето па после можиш овде да дојдиш и да објавиш нешто во врска со зионизмот.
Можи ако имаше малце познавање ќе ме сфатеше сериозно.
Германците не направија ништо лошо. Факт, deal with it.
Додека уште ги плукате т.н.р. "нацисти", ги славите победниците, СССР (болшевиците, комунистите, црвената армија), британците и американците. Дојде цел свет (благодарение на еврејските медиуми) да ги славиме како светци, како богови, како ослободители на злото. А всушност ние бевме проголтани од злото, од атестите.
.
Интересно ми е кога дечиња, овде, се занесуваат по нацизмот на итлера, замислувајќи се како делови од нбекои елитни СС одреди цртајќи кукасти крстеви по зидови и викајќи Ај Итлер во детски занес..
Да опстанеше итлеровата германија, денес ќе беа бедни робови, празник ќе им беше ден кога ќе се искапат а од образование ќе учеа само саобраќајни знаци за да не ги газат по улици.
Понекогаш можеби ќе ги собереа во некој логор, ако се зголемеше популацијата, и тогаш збунети и исплашени ќе викаа, “Ама ние сме ваши!“
Итлер имаше јасно дефинирана идеја и план за словени, роми, евреи.
Македонците заедно со останати балкански народи за него беа само едно скалило над ѓупците.
Да му се дивиш на манијак кој си ја упропастил земјата со своите малоумни мегаломански идеи, при тоа фрлајќи во смрт милиони и од свои сонародници - е најблаго речено ретардирано.
Германскиот национал социјализам, тој на будалата итлер, е базиран н аидеја за надмоќ на ариевската раса и нивно право да го управуваат светот (или барем поголем дел од него) базирано на расни теории и мерења на черепи кај други народи.Ајде уште пропагнда дете мало. Ако јас сум занесен нацист, ти сигурно си некој либерал.