- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 35
@Oldtajmer mozes li poslat i meni?hvala unapred
poslao T1@Oldtajmer mozes li poslat i meni?hvala unapred
Ako moze i menePosto nema F.E.A.R-a ako mi neko moze poslati taj paket od 1600 listi. Hvala i pozdrav svima na forumu.
Ako moze i mene
Nije fer prema F.E.A.R da neko dalje deli negove liste .Jer F.E.A.R ulaze negov tud i vreme za te liste respekt i svaka cast.Posto nema F.E.A.R-a ako mi neko moze poslati taj paket od 1600 listi. Hvala i pozdrav svima na forumu.
Moze jedna narodna na pm koja nije javna. Pozdrav
Pa u cemu je problem ako neko hoce poslati link treba je nekoga zaduziti ako njega nema pa da posalje umjesto njega.Nije frer prema F.E.A.R da neko dalje deli negove liste .Jer F.E.A.R ulaze negov tud i vreme za te liste respekt i svaka cast.
U pravu si druze, ali sta je danas i u zivotu fer!Nije frer prema F.E.A.R da neko dalje deli negove liste .Jer F.E.A.R ulaze negov tud i vreme za te liste respekt i svaka cast.
I ti si upravu druze ,ali mi mozemo clanovi na kajgani da budemo fer jedni prema drugim i respektujemo jedne drug .pozU pravu si druze, ali sta je danas i u zivotu fer!
poslao 1600 listi@F.E.A.R ako procitas da li moze i meni taj paket listi, hvala.
poslao 1600 listi[DOUBLEPOST=1493544852][/DOUBLEPOST]@F.E.A.R pozdrav nov sam ovdije mose li koja lista I za mene hvala unapred
poslao 1600 listi@ F.E.A.R moze li i meni isto