... на времето кога среќно се живеело во секој дом немало храна од тип на чоколади, кроасани, хамбургери и макијата, а богами и разни коктели кој еден господ знае што мешаат и ќе ти го дадат со чадорче малтене ќе си го платиш колку порано си трошел за купување леб цела недела...
кошницата си беше празна ама бевме богати така?
..сега во секој момент во секој дом има секаков вид храна, чоколади, торти не се знае дали е празник или нормален ден, фрижидерот полн со млеко, сирење, јајца, сувомеснато, а сепак се оди и се јаде по кафани а домашната храна ќе се фрли...
статистика на која кошница? на кошница од све и свешто, треба не треба? а бе јас кога ќе добиев чоколадо или ќе ми беше роденден или празник, а сега ??? полни се маркетите со колички полни со све и свешто гурајќи до паркизите прашање што не глупости не се купило? зашто го купи ова? што знам , нека се најде интересно е!
...ќе купи патики од 100 Е, мобилен од 200 Е и кошницата на мама е празна? ќе се напие во еден ден 5 макијата и 10 пива плус ќе испочасти околу себе...и ти тука ми пишуваш за статистика!
City Mall ? па на Бит Пазар нема толку гужва човече....
...прошетај до Џамбо и поседи на каса и погледни само што цени фрчат и што се купува...
навистина сиромашен народ !