VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Оти не си ти да го браниш Талат? Гледаш старци и старици се таму, пензионери. Од нив се плашиш?Оти не си во собрание да се тепаш бе циглар?
Не ме прашувај мене, прашај ги сите пратеници. Имаш милион начини да повредиш жена, ама да ја тепаш е стварно lame.извини што вака се убацувам ама.. колку треба да си ДНО ДНА за да оставиш некој народ на улица да нема парче леб да јаде дома????
A ти кај си , тврдокорен мекотелец?Оти не си ти да го браниш Талат? Гледаш старци и старици се таму, пензионери. Од нив се плашиш?
Не можеш бе друже така ко у првобитна заедница да се влага во собрание да се тепаат пратеници па макар и Зијадин Села да бил а П од полиција да не постои.Ако прашуваш за денешниве настани би рекол багабонство,ама заслужено од тепаните.
А владеењето на грујо е далеку од режим и верувам си свесен.
Како мал пример - нека иде зоран заев нека напраи милиони (или бобо дајнерс) во северна кореа.
Е тоа е режим,мада смешно ми е да објаснувам коа и сам сВе си знаеш.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
сериозен си???За тие што не гледате Телма, дел од изјавите на бранителите:
-Ѓорѓе ќе го бираме за цар, нема веќе парламенти и такви работи.
-Не ме снимајте мене, внатре одете, таму е главното.
-Бев влезен внатре во собранието, ама малку беше жешко, па излегов.
Оти ти не влезе во собрание кога паторот го стави министер за одбрана тој истиот Талат?Оти не си ти да го браниш Талат? Гледаш старци и старици се таму, пензионери. Од нив се плашиш?
Mark Twain ima dobar quote: Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.Оти не си ти да го браниш Талат? Гледаш старци и старици се таму, пензионери. Од нив се плашиш?
Секако дека може.Не можеш бе друже така ко у првобитна заедница да се влага во собрание да се тепаат пратеници ...
Оди бе отепај се испран мозоку. Малце се капацитетети на затворите за жал.Оти не си ти да го браниш Талат? Гледаш старци и старици се таму, пензионери. Од нив се плашиш?