Воопшто не е точно. Исто ќе реагирав да беше и Јанкуловска а ова да го искоментираше некој друг.Ќе беше смешно за тебе да беше Јанкуловска на пример.
Мора од негде да се почне.А најголемите предавници се токму во собраниетоПрашај ги овие ќосињата патот до Тетово, Гостивар Дебар дали го знаат. Ќосиња бе
од кој црн претседател?Kje ima obrakjanje od pretsedatelot naskoro
Кој претседател?Kje ima obrakjanje od pretsedatelot naskoro
Битно е што во Идризово ќе се завршиМора од негде да се почне.А најголемите предавници се токму во собранието
Не ти е срам помалце да се појавуваш тука?А Пајо Паторот лидерски во Австрија.А Зајакот бар муда покажа, во собранието беше.Ќе им суди историјата и на двајцата.
Зависи кој.Има закон и за велепредавство.Битно е што во Идризово ќе се заврши
Taka kazaa na telma seaод кој црн претседател?
ja neznam nishta ja sam bio u osterajh
A ja tebe kako bi te tepal. Samo da si mi u race nekoi 10 min. Ima da te konvertiram po brza postapka. Volu eden gnasen i nepismen,Море крвта предавнича да им ја ебам на место требале да ги отепаат све им ебам.
Ете ги Ќосината што ги баравте цело време.
Одма пичко една.Кога сакаш ти само кажи.A ja tebe kako bi te tepal. Samo da si mi u race nekoi 10 min. Ima da te konvertiram po brza postapka. Volu eden gnasen i nepismen,
Зошто да ми е ?Не ти е срам помалце да се појавуваш тука?
Кого бе ти ке тепаш мочко, ве видовме што сте. Со два шамари ке ве откажеме од платформата.A ja tebe kako bi te tepal. Samo da si mi u race nekoi 10 min. Ima da te konvertiram po brza postapka. Volu eden gnasen i nepismen,