- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.899
- Поени од реакции
- 25.231
Она кога сарказмот ти е толку усовршен што сите мислат дека си глуп. Нели? НЕЛИ?!?полицајците се херои, не дозволија државен удар според мене.
Она кога сарказмот ти е толку усовршен што сите мислат дека си глуп. Нели? НЕЛИ?!?полицајците се херои, не дозволија државен удар според мене.
Да барам слики по гугл од комунизмот на сталин и црвените кмери или и сам знаеш колку ја утна поентата околу "фашизмот"?Ок, нема проблем.
Ама не заборавај дека фашизам најчесто завршува вака.
Прегледај го приврзокот 169448
Втор од лево е основоположникот на фашизмот на плоштадот во Милано.
Нато не е фактор во Русија и во Кирибати, Сент Китс и Невис и такви државички. Не знам што те држи сеуште во заблуда, но ние сме под капата на Нато и западот и нема начин да се смени тоа освен WW III. Премногу е вложено во симнувањето на братучедите од власт за да им се дозволи на 5000 орангутани да станат политички фактор.Koj фактор е нато на држава која што не е во нато ?
Па, така изгледа.Ќе го барате, ко лепче.
Сталин беше у СССР...Да барам слики по гугл од комунизмот на сталин и црвените кмери или и сам знаеш колку ја утна поентата околу "фашизмот"?
Кој е комунист? Заев ли е комунист?Да барам слики по гугл од комунизмот на сталин и црвените кмери или и сам знаеш колку ја утна поентата околу "фашизмот"?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Он е борбен човек, можеби ке се избори .Ова е вовед во граѓанска војна, сега кажаа дека се бори за живот
Колку е тој комунист,толку се другиве фашисти.Кој е комунист? Заев ли е комунист?
Па никој не мора да се пише. Штом бара пасош, свесен е за тоа и не му е проблем.Па од каде знаеш дека не бараат да се пишеш Бугарин?
Јас немам НО, познавам мнооогу мнооогу кои имаат.
Мора да се пишеш.
Финито.
Па никој не мора да глуми дека го заболе за мкд или за бг, кажи ебен газ сум - сабајле сум бугарин поручек сум патриот, македонац намеснки за парички.Па никој не мора да се пише. Штом бара пасош, свесен е за тоа и не му е проблем.
Лееелее орди
Тоа за вас важи бе беднику.Плукате по држава по цела нација и на народот кога ќе му пукне фил и ке ви расцепи фаца онда ние сме криви?Оди пеј албанска химна во грчко или србско собрание ни господ нема да те препознае.Вие провоцирајте и понатаму.Ах западу пичка ви матер што дозволувате секаков народ да си игра држава...