Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.997
И после плачеме за коморите на смртта на Тито. Некогаш жестоко ги критикував, а сега желно ги посакувам назад. Ни требаат. Има стока за истребување.
кога полиција а не мнозинство во собрание одлучува шо е добро а шо не за државата, имаме фашизамполицајците се херои, не дозволија државен удар според мене.
Треба и тебе да ти удрат бан.тие што се обидоа да извршат државен удар се виновници пред законот, исто така и насилниците што физички нападнале некој, полицијата била на висина на задачата, треба ѓорѓе да им даде орден.
Пеење химна е помало зло, од тепање пратеници од страна на зомбиња со фантомки.Ќе ми каже бе некој зошто се пееше химната албанска? ПОРАДИ КОЈА ПРИЧИНА??? Се става Талат за претседател на собрание на МАКЕДОНИЈА , и ??? Што има врска тоа со АЛБАНИЈА??Па уште стојат овие вашите херои на пеењето на химната.
@Zarniwoop ти вака ми си прв од кој чекам одговор.
@KikoMontana може и ти да ми одговориш.
тие зомбиња со фантомки ти се уствари локална мафија (од сите градови во државава собрани на куп) , рекетари, силеџии, тепачи и се останато ... имаш и отворена тема за нив на форумов. другото што го гледаш у позадина ти е обичен народ ....Пеење химна е помало зло, од тепање пратеници од страна на зомбиња со фантомки.
МакедонскиНаш или ?
Па од каде знаеш дека не бараат да се пишеш Бугарин?Македонски
Не е можно. Сам рече оставка ќе даде. Не верувам дека ќе си го гази зборот.Не дава, влада ќе праел.
Ок, нема проблем.Само фашизам за стока како комуњарите.
Фашизам и вистински режим!
И така ни ги подувте мадињата на сите со тој фамозен режим (у кој бајдвеј милиони евра напраиа челниците на сдс),барем вистински да осетите.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk