Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дали вреди да се купи телефон/смартфон од продавници како што се АМЦ? Гледам имаат големи телефони, со солидна камера и останати други солидни карактеристики за цена од 4000 - 10000 денари, па истите ме заинтересираа дали се добри.

Дали вреди да се купи телефон/смартфон од продавници како што се АМЦ? Гледам имаат големи телефони, со солидна камера и останати други солидни карактеристики за цена од 4000 - 10000 денари, па истите ме заинтересираа дали се добри.

На хартија има многу добри но во реалноста е друго информирај се по форуми што е и како е.

Шо телефонче е ова Coolpad Torino ?? Утре ке земам телефон па се мислам меѓу тој , Huawei P8 Lite, и LG k8 . Кој е најдобар од трите телефони ??? Хуваеј и Колпад имаат 13 мехапиксели камера за разлика од к8 кој има 8 тоа ми фати око... Брзински совет кој да го одберам.

Шо телефонче е ова Coolpad Torino ?? Утре ке земам телефон па се мислам меѓу тој , Huawei P8 Lite, и LG k8 . Кој е најдобар од трите телефони ??? Хуваеј и Колпад имаат 13 мехапиксели камера за разлика од к8 кој има 8 тоа ми фати око... Брзински совет кој да го одберам.

од тие наведените coolpad дефинитивно

alcatel idol 4 или huawei p9lite ваше мислење или некој друг модел до
11 000 денари

каде може да се погледнат xiaomi моделите и дали се чека или ги има на лагер

Sony Xperia E5 vs Coolpad Torino vs Tesla 6.2 Lite
Ваше мислење?

Се мислам помеѓу Galaxy J5 2016 и Lenovo K6. Изненадена сум што Lenovo-во има подобри спецификации од Galaxy за иста цена, меѓутоа како фирма/марка не сум запознаена какви се Леново. Мислење, искуства ако може да споделите ќе бидам благодарна.

Се мислам помеѓу Galaxy J5 2016 и Lenovo K6. Изненадена сум што Lenovo-во има подобри спецификации од Galaxy за иста цена, меѓутоа како фирма/марка не сум запознаена какви се Леново. Мислење, искуства ако може да споделите ќе бидам благодарна.

xiaomi redmi 4 prime ти е подобра опција од овие два

http://lmgtfy.com/?q=Lenovo+K6+review

Кој од субвенционираните телефони на Vip е најдобар:
-LG K10 2017
-Lenovo K6
-Samsung J5 2016
Телефоните имаат иста рата за плаќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom