Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Нема то везе са добротом и менталитетом. Зар мислиш да су овде само људи којима треба листа за личну употребу. Рестримери, шверцери.......
Pa to i jeste zalosno, ovdje stvarno ima ljudi koji sebi nazalost ne znaju naci sami listu i onda im ajkule sve pokupe i razje....

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
e vidiš zbog solidarnosti. da svi fino ggledamo. ako bas nekom neide da sam nađe daš mu jednu dvije na pm i gleda on gledaš ti i svi sretni. ovako nitko negleda. menisu sve liste pukle ne zato sto me vlasnik skužio nego zbog javnog objavljivanja. pa šta misliš šta bi se desilo kad bi svi objavili sve sto imaju. vjerujmi nitko ništa nebi gledao više. nitko nikome nemože ništa zabraniti ali daj jbt malo solidarnosti spram drugih . poštenja spram drugih . to jednostavno nije fer i ako je isti. shvatas nije fer ništa drugo
istina

Член од
23 април 2017
Мислења
74
Поени од реакции
213
Нема то везе са добротом и менталитетом. Зар мислиш да су овде само људи којима треба листа за личну употребу. Рестримери, шверцери.......[/QUOTU
Нема то везе са добротом и менталитетом. Зар мислиш да су овде само људи којима треба листа за личну употребу. Рестримери, шверцери.......
U pravu si,samo se pitam kakav je to sklop ljudi , i sta postizu time ?

Член од
22 март 2017
Мислења
182
Поени од реакции
134
[a ovaj stojko je taj link stavio u 17:29 ovdje a onaj na sultanovicu u 17:17 tko je od koga prepisao neznam ali radi se o userima balkanmedije bez user-agenta
tralalala...
nije taj link od FEAR ovog 250 listi

btw te usere balkanmedije je onaj sportista postavio ali treba raditi na njima da se dobije valjani link za vlc

Intenational pm onak usput[/QUOTE]

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Vecina od vas nije prosla sto je da kazem manjina nas prosla ovdje na formu oko IPTV .... skoro da su onomad reakcije bile iste ili slicne zbog javnog objavljivanja lista ali.... sa vremenom shvatit cete da je to prolazna stvar .... u svakom slucaju racunajte sve te liste sto se medjusobno dijele ja tebi ti meni itd.... da ce neko 100-ti iskenirat te iste liste i objavit javno zato.... sve ovo iskulirajte najbolje moguce sto mozete i dodajem bez uvrede i prozivanja neko svoje subjektivno misljenje vjerovatno niste zasiceni ovog svega i lista ili su neki od vas na nekom pocetku? Pa za svaku ovjavljenu listu dodje vam krivo? Kad to budete pevazisli shvatit cete da nije bilo vrijedno nerviranja ;)

Pozdrav

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Pitam se ja nesto ko li su ti restrimeri i sverceri, da nisu likovi koji kace liste na servere gde se placa klik, hm, cudno nesto mnogo, kad to rade na sta li su onda spremni za neke vece pare. Sad sve ima smisla..

Член од
6 јуни 2016
Мислења
723
Поени од реакции
1.210
Vecina od vas nije prosla sto je da kazem manjina nas prosla ovdje na formu oko IPTV .... skoro da su onomad reakcije bile iste ili slicne zbog javnog objavljivanja lista ali.... sa vremenom shvatit cete da je to prolazna stvar .... u svakom slucaju racunajte sve te liste sto se medjusobno dijele ja tebi ti meni itd.... da ce neko 100-ti iskenirat te iste liste i objavit javno zato.... sve ovo iskulirajte najbolje moguce sto mozete i dodajem bez uvrede i prozivanja neko svoje subjektivno misljenje vjerovatno niste zasiceni ovog svega i lista ili su neki od vas na nekom pocetku? Pa za svaku ovjavljenu listu dodje vam krivo? Kad to budete pevazisli shvatit cete da nije bilo vrijedno nerviranja ;)

Pozdrav
Bole nas uši.

Kajgana Shop

На врв Bottom