Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mene si preskocio ali meni mozes i onu 251-u poslati dosta mi samo jedna a da ju nemaju svi![]()
mozel meni lista? hvala
Zahvaljujem samo se nadam da nece ovo sve zavrsiti negdje javno po forumima i blogovima . Ako neode nigdje dalje ovo bi mi moglo potrajati dugo dugo ali znate kakvi su ljudi moraju se pohvaliti negdje dalje ali kad bi samo par mjeseci sutili ja bi zadovoljno gledala domace kanale bez straha da ce svake minute nesto stati.poslao i tebi 250 listi
Zahvaljujem samo se nadam da nece ovo sve zavrsiti negdje javno po forumima i blogovima . Ako neode nigdje dalje ovo bi mi moglo potrajati dugo dugo ali znate kakvi su ljudi moraju se pohvaliti negdje dalje ali kad bi samo par mjeseci sutili ja bi zadovoljno gledala domace kanale bez straha da ce svake minute nesto stati.
F.E.A.R svaka čast - meni ne treba lista, radi još stara.za ove nema veze da li imaju sve jer imaju unutra liste koje sam testirao i imaju puno konekcija a rade stabilno ,bit ce uskoro jos novih pa cemo poslat svima ponovo[DOUBLEPOST=1492960379][/DOUBLEPOST]
poslao i tebi 250 listi
Saljem 5+5 gradina1 i gradina 2
ko nadje gde mi je komsinica na slici
Прегледај го приврзокот 169124
F.E.A.R svaka čast - meni ne treba lista, radi još stara.
Samo jedna pohvala !!!
imam ja,15 evra za godinu bez garancijeIma li neko ko radi sa CS treba jedan prijatelj...platice to nije problem samo da je Ok ..imao je nekog dao mu liniju i stalo nakon par dana i nema ga vise ....
F.E.A.R. mene si preskocio, sa razlogom ili ...
Незнам што финта е знае админот дека има дупли акаунти, ако се дискутира нормално акаунтите ке си стојат.