- Член од
- 3 мај 2015
- Мислења
- 213
- Поени од реакции
- 181
Ako mislish deka imal licna karta togas probaj da dojdesh do informacija od maticna sluzba i opstina Silistra, ili nekoj arhiv od Bugarija...Vidi na net ima websites od arhivite vo BG pa pisi in mail tamu...pozz[DOUBLEPOST=1492781250][/DOUBLEPOST]Zdravo svima.Hteo bih da podelim moje iskustvo oko aplikacije za drzavljanstvo.Podneo sam zahtev za Proizhod u konzulatu u Pristini marta 2013,da bi isti podigao u junu ili julu iste godine.Jurnjava,prevod dokumenata i sve sto prati trajalo je do decembra 2013. 27.12.2013 bio u Pristini na intervju.Broj za proveru sam dobio u septembru 2014.Za proizhod nisam imao nikakve papire,samo sam potpisao izjavu o bugarskoj nacionalnoj svesti (u to vreme za moju etnicku zajednicu goranaca je bilo dovoljno)i to je to.Status sam proveravao retko,ali iskljucivo citao protokole koji su bili do kraja 2015.Kada se promenio nacin provere krenula je i prica da vise nije dovoljno imati proizhod,nego cvrst dokaz o bugarskom poreklu.Onda sam prestao da proveravam jer nisam imao dokaz.Krajem novembra 2016 sam slucajno proveri status da vidim da li su me skinuli iz evidencije a tamo je pisalo - Molbata vi e razgledana ot saveta po grazdanstvo c polozitelno stanoviste. predstoi izdavaneto na ukaz na viceprezidenta na RB.Iznenadjenje je veliko ali........ I dan danas je isto taj status od ne znam kad.Medjutim sad krece nova agonija i nova provera svih dokumenata.Jedan od posrednika blizak MP mi je tamo proveravao i rekao da ce sve vratiti na ponovnu proveru i da ce me 100 % odbiti ukoliko ne dostavim adekvatan dokument.Tuga,nemam dokumenat.
Sada bih zamolio upucene da pomognu.Deda mi je do 1938 bio u Bugarskoj u mestu Silistra i po recima mog oca tamo je imao licnu kartu i mozda i pasos.Da li postoji nacin da se proveri i eventualno da se dodje do nekih dokumenata? Hvala svima i puno srece u ovom haosu.
Другари доаѓа на власт Бојко Борисов во коалиција со патриотите... Свесни сте што значи тоа и кој ќе го превземе целосно МП во најскоро време??? Позз[DOUBLEPOST=1492781556][/DOUBLEPOST]http://www.mediapool.bg/ministerstvoto-na-pravosadieto-smyata-da-preseche-biznesa-s-balgarskoto-grazhdanstvo-news260945.html
Од тука се гледа дека вицепрезидент нема да проверува само криминали,туку и на кој начин е добиен происходот. Во февруари не потпишала ниеден указ кој не е потрепен со взходјашт блгарин
Добро Јотова ајде ќе прави опструкции, ама нашиве не би требало да стојат со вкрстени раце...Ako mislish deka imal licna karta togas probaj da dojdesh do informacija od maticna sluzba i opstina Silistra, ili nekoj arhiv od Bugarija...Vidi na net ima websites od arhivite vo BG pa pisi in mail tamu...pozz[DOUBLEPOST=1492781250][/DOUBLEPOST]
Другари доаѓа на власт Бојко Борисов во коалиција со патриотите... Свесни сте што значи тоа и кој ќе го превземе целосно МП во најскоро време??? Позз
Последно уредено: