Теута Арифи како стана градоначалничка на Тетово.. со гласови на ВМРО ДПМНЕ. Затоа, кога се палиме на партииве, мора да мислиме дека има многу необјавени договори.Да те потсетам како Борис Трајковски стана претседател?
Тоа како програмер така?Така е. А ти ќе добиеш плата од 14,000 денари. Не се грижи за мене. Јас последната седмица заработив 750 евра, до крајов на месецов нови 500 евра.
Се извинувам, не го видов датумот. За „Очајник“, а не „Уставник“, речи им на модераторите на форумов да го направат тоа. И Уставник сами го пишале, јас немам ништо пишувано.Колку треба да си очаен за да бараш мислење пишано пред месец дена само за да испаднеш смешен и силен во твојот замислен свет. Очајник би ти било подобро а не уставник.
Vechna nepravda ! Ti da ne vlechesh nekoi sprski korenja ?Се извинувам, не го видов датумот. За „Очајник“, а не „Уставник“, речи им на модераторите на форумов да го направат тоа. И Уставник сами го пишале, јас немам ништо пишувано.
Да, како програмер.[DOUBLEPOST=1492764234][/DOUBLEPOST]Тоа како програмер така?
Не, воопшто не. Каде е овде неправдата?Vechna nepravda ! Ti da ne vlechesh nekoi sprski korenja ?
хахаха па толку мене ми чини само едно слетување со приватниот авион на аеродром ХитроуТака е. А ти ќе добиеш плата од 14,000 денари. Не се грижи за мене. Јас последната седмица заработив 750 евра, до крајов на месецов нови 500 евра.
Да, како програмер.
И со гласовите на вмро Кичево доби градоначалник албанец, таа коалиција со Сдсм за локалните беше мачкање очи. Затоа не треба некој да се повикува на народ, да кажува како државата се продава кога истиот тој дал гласови на Дуи. Кичевчани најдобро знаеле викаат овие од вмро во Собрание, и јас мислам дека знаат, знаат кој даде гласови на Дуи за да добијат градоначалник.Теута Арифи како стана градоначалничка на Тетово.. со гласови на ВМРО ДПМНЕ. Затоа, кога се палиме на партииве, мора да мислиме дека има многу необјавени договори.
Ворд документ научи да отвораш?Да, како програмер.
Ете, гледаш? А некои со 200 евра месецот го врват... и дремат на форуми.[DOUBLEPOST=1492765291][/DOUBLEPOST]хахаха па толку мене ми чини само едно слетување со приватниот авион на аеродром Хитроу
Не, тоа е тешко, јас полесни работи работам на компјутер.. програмирање.Ворд документ научи да отвораш?
Има време ќе научиш, само треба на фејсбук да си пуштен.Ете, гледаш? А некои со 200 евра месецот го врват... и дремат на форуми.[DOUBLEPOST=1492765291][/DOUBLEPOST]
Не, тоа е тешко, јас полесни работи работам на компјутер.. програмирање.
Што пишуваш шпекулации? За Кичево многу добро знам... дека не е така како што кажуваш.. а ако не веруваш, прашај ги во СДСМ-Кичево, каде заедно беа со ВМРО ДПМНЕ.[DOUBLEPOST=1492765505][/DOUBLEPOST]И со гласовите на вмро Кичево доби градоначалник албанец, таа коалиција со Сдсм за локалните беше мачкање очи. Затоа не треба некој да се повикува на народ, да кажува како државата се продава кога истиот тој дал гласови на Дуи. Кичевчани најдобро знаеле викаат овие од вмро во Собрание, и јас мислам дека знаат, знаат кој даде гласови на Дуи за да добијат градоначалник.
За ворд ќе се запишам пак на информатички факултет. Ама со ворд до 12,000 само би стигнал, денари. Програмирањево некако (иако полесно) поисплатливо ми е. Поплатено, неколку пати.Има време ќе научиш, само треба на фејсбук да си пуштен.
Програмирање полесно од пишување во ворд, а 3 дена ворд док не можеше да отвориш.Програмирањево некако (иако полесно)
За тебе се што е различно од твоето мислење е шпекулација. Си кажаа од Дуи како бил добиен градоначалникот, со коалиција меѓу вмро и Дуи, и од вмро имаа кажано што било направено за Албанците и како им помогнале во Кичево, затоа доста лажеш и се обидуваш да скриеш нешто што не можеш.Што пишуваш шпекулации? За Кичево многу добро знам... дека не е така како што кажуваш.. а ако не веруваш, прашај ги во СДСМ-Кичево, каде заедно беа со ВМРО ДПМНЕ.[DOUBLEPOST=1492765505][/DOUBLEPOST]
За ворд ќе се запишам пак на информатички факултет. Ама со ворд до 12,000 само би стигнал, денари. Програмирањево некако (иако полесно) поисплатливо ми е. Поплатено, неколку пати.