Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hvala na odgovoru.Ja bih hteo da gledam na tv ili kom.Premestis Isti pc u drugu prostoriju i gledas koliko hoces.
tako je ,ja najvise volim kopirati iz moga foldera[DOUBLEPOST=1492726630][/DOUBLEPOST]nekima ne znaci ..koji je forum bolji ili gori...
ili ...dal je kopirana ili ne...
.ali tamo je prije objavljena nego ovamo...
pozzz...
imas pm ,i konekcija za citav komsiluk ,ko zna znaHvala na odgovoru.Ja bih hteo da gledam na tv ili kom.
internacionaltako je ,ja najvise volim kopirati iz moga foldera[DOUBLEPOST=1492726630][/DOUBLEPOST]
imas pm ,i konekcija za citav komsiluk ,ko zna zna
je nik ali ok ,imas pmEvo rešio sam banovanje.
Za one koji ne znaju kada vam banuju IP adresu - server i ne možete gledati IPTV kanale.
Uđete u dos preko cmd (Windows tražilica)
tu ukucate ipconfig/release
kada završi prvo ućitavane upišete sledeće: ipconfig/renew
Automatski će Vam se promeniti IP adresa (naravno ako nija statična)
Posle toga možete gledati IPTV kanale gde ste bili banovani.[DOUBLEPOST=1492726958][/DOUBLEPOST]
internacional
Ima li možda jedna lista?
Lakse uraditi restart rutera...Evo rešio sam banovanje.
Za one koji ne znaju kada vam banuju IP adresu - server i ne možete gledati IPTV kanale.
Uđete u dos preko cmd (Windows tražilica)
tu ukucate ipconfig/release
kada završi prvo ućitavane upišete sledeće: ipconfig/renew
Automatski će Vam se promeniti IP adresa (naravno ako nija statična)
Posle toga možete gledati IPTV kanale gde ste bili banovani.[DOUBLEPOST=1492726958][/DOUBLEPOST]
internacional
Ima li možda jedna lista?
uzivaj i drugi put nedaj nikome da se sprda stobom ,nisu svi u ovominternacional hvala puno!!!
hhahahahahahaZaebi gledanje glej nekoja komsika ako e sama i dobivas dve konekcii
3000l like ,mali jubilej voli vas vas international
dobra za skeniranje
http://pro213.com/get.php[DOUBLEPOST=1492727543][/DOUBLEPOST]
uzivaj i drugi put nedaj nikome da se sprda stobom ,nisu svi u ovom
international cestitam treba imati zivce i svima koji traze liste odgovoriti3000l like ,mali jubilej voli vas vas international
dobra za skeniranje
http://pro213.com/get.php[DOUBLEPOST=1492727543][/DOUBLEPOST]
uzivaj i drugi put nedaj nikome da se sprda stobom ,nisu svi u ovom