Циганот ко и нашиот циган сам заслужи црвен.
Многу голем идиот е овој Видал. Играчиште е ама тежок ропак. И на првиот меч заслужи црвен.
Сеа го фати редот јебига. Ако ти е за болдов, за ваква ситуација никој клуб на светов нема право да се жали. Буквално секогаш освен кога игра Барса секако, првата ситуација поминува „низ прсти“ а вториот што го прави тој старт добива црвен.
fakt e deka samo vidal, i uste par nekolku igraci so zut, vo vakov natprevar, taka ke startuvaat i ke rizikuvaat vtor zolt, ama startot bese perfekten realno gledano, nema sto da go krivime, otide na golem rizik ama mu se isplatese ... bar spored regulativite, ne spored sudijata.
A inaku mecov e od ogromno znacenje za dvata tima, da ne navlagame kolkavo, sea posle vrakanje od negativa uprv mec, vaka da gi iskines baern e bedno, mene licno seedno mi e koj ke otide dalje ama se nadevav na atomski fudbal do kraj, e sea postoi golem prostor da parkira carlo avtobus i toa da bide toa, samo real da igra ...
A iskreno, na vakov real, i so igrac manje moze carlo da sozdade uslovi timot da mu prai shansi za gol, imaat seuste 1 ton kreativnost pozadi levandovski i super krila, ali veruvam i zidan e svesen za ova, fakt e deka u momentov, kako i da ja vrtime, baern se iskinati, baska sto vidal im e unikaten igrac, nemaat takov i preidalen e za formatot na carlo, eve i so zolt karton vidi sto prai i kako odzima topki.