imas na benzinskite na makpetrol 425 denari ali ima golem izbor na modeli i se vo razmer 1:43Феррари Тестаросса кај можи да се најди или 512
imas na benzinskite na makpetrol 425 denari ali ima golem izbor na modeli i se vo razmer 1:43Феррари Тестаросса кај можи да се најди или 512
Хаха, значи свашта да се собирало. После ќе викаш немаш место.Прегледај го приврзокот 168627 Прегледај го приврзокот 168628 Прегледај го приврзокот 168629 Прегледај го приврзокот 168630 Прегледај го приврзокот 168627[DOUBLEPOST=1492514384][/DOUBLEPOST]Eve uste nesto od mene stari burago od90 godini top nema veke vakvi
Вие модели ги имаше во колекцијата Воени Машини (гранка на Хеликоптери и Колекција Автомобили) ама Техно Парк е сосема друга фирма најверојатно, Руски ли бренд е ?Прегледај го приврзокот 169021 Прегледај го приврзокот 169022
Eve gi najnovite, se nadevam ke pristignat neosteteni!!!
Не верувам, штом на нив е залепени украинското знаме, ама кога ќе стасаат ќе видам имам неколку модели од истиот бренд ама не чувам кутии. до крајов на неделава треба да ми ги донесат.Вие модели ги имаше во колекцијата Воени Машини (гранка на Хеликоптери и Колекција Автомобили) ама Техно Парк е сосема друга фирма најверојатно, Руски ли бренд е ?
Не го приметив знамето и натписот, иначе преубавиНе верувам, штом на нив е залепени украинското знаме, ама кога ќе стасаат ќе видам имам неколку модели од истиот бренд ама не чувам кутии. до крајов на неделава треба да ми ги донесат.