Е вака да ме израдва некој(а)! Ајде еднаш да тргнат работите на арно.Некако (СДС/Сорос/предавници )ја губат биткава, на сите фронтови на форумов, на ФБ на Твитер и најважно кај народот. Имаме контра удар кој го спремавме подолг период. Имаме докази за целата нивна кампања, за американците во СЈО, за спремањето и финансирањето на кампањата за се што и самите ќе се зачудат. Ние сме Мкаедонија, ние сме МНФ и ние сме што ќе победиме и ќе ја направиме Македонија горда. ..... у ствари Ќе ја направиме Macedonia Great again.... . Банално прашање зошто редовно одат од СЈО во американска амбасада, дали бараат визи често или.....?
Kakva kontradiktornost.Некако (СДС/Сорос/предавници )ја губат биткава, на сите фронтови на форумов, на ФБ на Твитер и најважно кај народот. Имаме контра удар кој го спремавме подолг период. Имаме докази за целата нивна кампања, за американците во СЈО, за спремањето и финансирањето на кампањата за се што и самите ќе се зачудат. Ние сме Мкаедонија, ние сме МНФ и ние сме што ќе победиме и ќе ја направиме Македонија горда. ..... у ствари Ќе ја направиме Macedonia Great again.... . Банално прашање зошто редовно одат од СЈО во американска амбасада, дали бараат визи често или.....?
Официјален ама не баш туку остатоци од Обама администрација...Kakva kontradiktornost.
Koristi Americhki pobednichki slogan i go poistovetuva so "Nivnata pobeda", a vo isto vreme pljuka po istite Amerikanci, kako ja gubat bitkata i kako Amerika se mesala vo SJO.
FYI, oficijalen Vashington isprati poraka za mirno predavanje na vlasta, na novoto Parlamentarno mnozinstvo.
Најди каде сум го пишал тоа!Така е бе Ѓорѓија, ама кога ти ќе пишеш дека Бранко дал 150 илјади пасоши на албанците, тогаш ти си оној што се знае.
Oficijalen, ama ne bas ?Официјален ама не баш туку остатоци од Обама администрација...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Како што реков остатоци од прошла администрација се чека на 400 нови административци да бидат одобрени од тие 100 се за стејт департмент замена на овие сега...Oficijalen, ama ne bas ?
Znaci, neoficijalen ?
Znaci ovie 400 novi t.e 100, koishto se za u State Department, administrativci, gi cekame skoro polni 4 meseci, za da pocne Amerika da ja menja politikata kon drevna Makedonija ?Како што реков остатоци од прошла администрација се чека на 400 нови административци да бидат одобрени од тие 100 се за стејт департмент замена на овие сега...
И таму како и овде си имаат проблеми со либерални испрдоци...Znaci ovie 400 novi t.e 100, koishto se za u State Department, administrativci, gi cekame skoro polni 4 meseci, za da pocne Amerika da ja menja politikata kon drevna Makedonija ?
Ke pocekame, i se nadevame deka ke sfatite kolku ste nebitni, otkako ke se smenat tie finalni, odlucuvacki, 100 administrativci. Kakvi nebulozni gluposti tropas, svesno.
Strasno.
Nisto, ke pocekame na tie odlucuvacki 100 administrativci, za da se svrti Amerikanskata politika i da pocnat da tecat rabotite po konzervativna linija na relacija USA - MKD.И таму како и овде си имаат проблеми со либерални испрдоци...
Чекај и читни нешто не е само овој форум на интернет..Nisto, ke pocekame na tie odlucuvacki 100 administrativci, za da se svrti Amerikanskata politika i da pocnat da tecat rabotite po konzervativna linija na relacija USA - MKD.