Skorp
That guy...
Ми се истури ракија на патосници и на самиот тепих од колата. Совет како да исчистам да го снема мирисот одвратен у колата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ставај ништо.....само редовно проветрувај....што да редиш само ќе го дозалепуваш врз патосот. Акохолот е испарлива материја и со тек на време ќе испари све. Ако ставаш нешто друго(парфеми и слично) само ќе донаправиш беља.Ми се истури ракија на патосници и на самиот тепих од колата. Совет како да исчистам да го снема мирисот одвратен у колата?
бегај од автоплацеви, прво неможеш да ја пробаш/повозиш колата, неможеш на сервис да ја однесеш да ја провери/слушне мајстор, неможе подвозје да и се провери. 99% колите на плацеви се со вратени километражи, не ја знаеш историјата на колата. Кога ќе отидеш кај приватно лице ќе ти каже се околу колата, што е сменето, што треба да смениш, што не треба, можеш да ја пробаш, да ја однесеш на сервис, ако е носена по официјални сервиси колата ќе има вистинска сервисна историја не како оние од плацевите со испечатена сервисна историја во бугаријаПа јас мислев на дизелот затоа реков 8
Било кое гориво исто ќе оди,само повеќе ќе ме брусаат ако е бензин[DOUBLEPOST=1491318214][/DOUBLEPOST]
По огласиве глеам ист ѓавол се во смисла на цени,туку дали се леџит овие од автоплацевите? Или да барам физичко лице? Зборувам за огласи од типот на реклама5 и пазар3
da de, i posle ke si zemes nekoja profi nasminkana kanta od domasno poteklo sto prethodno ja smenile trojca taksisti....бегај од автоплацеви, прво неможеш да ја пробаш/повозиш колата, неможеш на сервис да ја однесеш да ја провери/слушне мајстор, неможе подвозје да и се провери. 99% колите на плацеви се со вратени километражи, не ја знаеш историјата на колата. Кога ќе отидеш кај приватно лице ќе ти каже се околу колата, што е сменето, што треба да смениш, што не треба, можеш да ја пробаш, да ја однесеш на сервис, ако е носена по официјални сервиси колата ќе има вистинска сервисна историја не како оние од плацевите со испечатена сервисна историја во бугарија![]()
Total 5-40Kakvo ulje treba za Citroen C3 1.4 Hdi ?
или профи нашминкана тумбана канта од бугарија склопена од 3 уникатda de, i posle ke si zemes nekoja profi nasminkana kanta od domasno poteklo sto prethodno ja smenile trojca taksisti....
moze li da se voze kolata mi tropaat edna spona i eden stabilizator, trebe da se smenat , pa dali moze da ja vozam taka pa da se smenat ponataki![]()