A
Avenger99
Гостин
Почна да лупаш глупости Ајде да ти објаснам пошто очигледно не сакаш да сватиш. Они се албанци по нациналност, ти бугарин ли си по националност? Твојте "аргументи' се поголеми претпостваки од моите. Не реков дека ти треба да се иселиш, него кога беше во Софија, дали потпишуваш дека ќе се преселиш во Бугарија бидејќи сеа си Бугар? Како иначе добивате бугарски таблички на колите? Македонија е географски во Европа, далеку од Европска Унија ако на тоа мислиш, тоа е точно. Иначе незнам зошто ама цело време албанскиот јазик та албанскиот јазик доказ за криминал. Законот си е тој, а ова другово не е поврзано со првото. Јас слепо му верувам на Заев? Па дечко ти си во голема заблуда.Jordanka Ivanovska-Joci
пред 49 минути ·
Сакаат мирна промена на власта, а не се најде маж да влезе и да го сврти автобусот на ТВ "Нова" во правец на Осоговски манастир и да поведе пензионери на екскурзија. Идиотизам !
Секако, со овој цинизам се зезам, но ми служи за исмејување на сите оние кои се "возеа" врз мојов грб, и на илјадници граѓани, а сега се ухлебани. И им е гајле. Беседат до 101 и назад. Ни стратегија, ни бутур.
И само кажувам дека никогаш повторно нема да се повторат оние граѓ.протести како во изминатите 3 год.
Уверувам ! Потпишувам со две раце !
Бидејќи, СДСМ, ги украде протестите за да намести луѓе за пратеници во фотелји, а не ги испорача граѓ.барања.
Бидете така до јули. И ќе сфатите што зборувам.[DOUBLEPOST=1491691696][/DOUBLEPOST]
ajdeeee, ti imas li edno argumentirano tvrdenje ili sve ti se pretpostavki i predzamisli?
ne mi odgovori. ako site makedonci so bugarski pasos se predavnici i sakaat da se iselat
sto se togas onie makedonci so albanski pasosi? patrioti? cisto kolku da ti ja dotolcime predzamislata i slabiot obid za diskreditacija po osnov pasos.
jas ne sakam albancite da si odat, samo ti ukazuvav na utkata vo logikata deka site makedonci so stranski pasos sakaat da se iselat. btw, koi se toa `vie`? ipocnavme so zamisleni neprijateli?
makedonija e daleku od evropa, a faktot deka ti seuste mislis deka so zakon za upotreba na albanskiot jazik kje se pobedi kriminalot na dpmne e dokaz za oddalecenosta na makedonija od evropa.
se dodeka slepo veruvas na `noviot` partiski lider (za koj sto ima snimki za mito i korupcija) deka kje ja oprai drzavava, daleku si ti od evropeec.
vidi Joci sto pisuva, ili i ona ne ja biva sea? ili mozebi ne te ni interesira bidejki ne ti ja rani kognitivnata disonanca