jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.317
Абе не ли гледаш дека вовеле смени, на недела дена се менуваат луѓето. Нема потреба повеќе ....Teбе ова ти делува на МНОГУ народ?
Абе не ли гледаш дека вовеле смени, на недела дена се менуваат луѓето. Нема потреба повеќе ....Teбе ова ти делува на МНОГУ народ?
И 27 години е уште поконтинуирано![DOUBLEPOST=1491612915][/DOUBLEPOST]Континуирано..па да 10 години е континуирано..
Претходно беше богата?Сите знаеме добро кој не доведе до питачки стап последниве 10 години затоа дај да не развиваме теории никој нас нема да не праша ниту ќе смениме нешто..
Ја не памтам дека до 2002 немавме леб да јадеме..памтам дека секој земаше добра плата и бевме задоволни од животот.Е после 2002 се сменија работите..дојдоа криминалците на власт еден по друг..како што ме служи помнењето[DOUBLEPOST=1491613054][/DOUBLEPOST]И 27 години е уште поконтинуирано!
Да!Имавме од што да живееме во месецот!!И 27 години е уште поконтинуирано![DOUBLEPOST=1491612915][/DOUBLEPOST]
Претходно беше богата?
Извинато.Извини,мислев дека не си ми сопартиец.хахахах
Епа од 2002 до сега е 15 години, не е 10 [DOUBLEPOST=1491613423][/DOUBLEPOST]Ја не памтам дека до 2002 немавме леб да јадеме..памтам дека секој земаше добра плата и бевме задоволни од животот.Е после 2002 се сменија работите..дојдоа криминалците на власт еден по друг..како што ме служи помнењето
Жал ми е за вас, и е за секоја осуда тоа што се случувало последните 10 години, ама тоа не го менува фактот дека државава се уништува 27 години, а не 10 и секое поинакво толкување е малициозно.Да!Имавме од што да живееме во месецот!!
А што ти да не си во калифорнија па што не жалиш нас овде во македонијава?Епа од 2002 до сега е 15 години, не е 10 [DOUBLEPOST=1491613423][/DOUBLEPOST]
Жал ми е за вас, и е за секоја осуда тоа што се случувало последните 10 години, ама тоа не го менува фактот дека државава се уништува 27 години, а не 10 и секое поинакво толкување е малициозно.
Ај види кога има направено акаунт ликот. Онака само фрли едно око набрзина.Епа од 2002 до сега е 15 години, не е 10 [DOUBLEPOST=1491613423][/DOUBLEPOST]
Жал ми е за вас, и е за секоја осуда тоа што се случувало последните 10 години, ама тоа не го менува фактот дека државава се уништува 27 години, а не 10 и секое поинакво толкување е малициозно.
И ти си меѓу нив највероајатно..Јас ги жалам сите Македонци со лоша судбина, без разлика каде се наоѓаат.
Чим е таква работата терај, само не и пуштај дрога преку интернет. Слушам дрога ствет во жицинеде бе владе, досадно ми е, не ми расипувај сеа
Од некаде треба да се почне,така?не можеме сите да имаме стаж 10000 год на форумовАј види кога има направено акаунт ликот. Онака само фрли едно око набрзина.
Напротив....И ти си меѓу нив највероајатно..
Треба некој да ти купи апаратче за уво?Чим е таква работата терај, само не и пуштај дрога преку интернет. Слушам дрога ствет во жицине