- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Ете му погоре слики оној го научив за стиропор чек малку историја сега ке учиме .Сорос не постои, тоа се теории на заговор.
За какво т и м ми збориш?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ете му погоре слики оној го научив за стиропор чек малку историја сега ке учиме .Сорос не постои, тоа се теории на заговор.
За какво т и м ми збориш?
Знајш колку ми е гајле како се пиши. Тужи ме ако нешто не ти е по кеиф.Ти кажав КЕ се пишува со ЌЕ, толку ли не ве учат у штаб, срамоma. И цитирај ме не биди ко патриот што ја брани македонштината во Скопје, а му е страв да испие едно кафе низ западна Македонија.
Алма немој со вакви испади и навреди, не за друго шо ке речат твоите. Џабе пари фрлаат по психијатри.@мкд владе ај изгуби се копито небањато, гладно!
Ич не си интересен...
малку ти беше сендвичот на протест, па викаш говна си се говна...ај одјеби!Алма немој со вакви испади и навреди, не за друго шо ке речат твоите. Џабе пари фрлаат по психијатри.
И фала за грижата, сега пред малце ручав.
Немој така Алма да бидиш невоспитан. Не го личи еден академик од твој ранг така да се понаша.малку ти беше сендвичот на протест, па викаш говна си се говна...ај одјеби!
Манифесm за единствена Реnублика Македонија, priceless, можеле и да го модификуваат нешо као МaniFесm oh wait..
034/231-072..види за термин , само кажи :говна си се говна...ај одјеби! одма ќе ти ослободат кревет..Јавено им е да те очекуваат...ко критичен.малку ти беше сендвичот на протест, па викаш говна си се говна...ај одјеби!
прегладнет народ, одма ги јадат сендвичите уше пред да ги донесат на протестантската локацијаКако бе овие воајери што ги шпијунираат протестите скриени у грмушки уште не ги сликаа сендвичите?
Кажи некое инфо каде ги држат да сликнат воајерите.прегладнет народ, одма ги јадат сендвичите уше пред да ги донесат на протестантската локација
тоа кога ќе излезат на видело неплатени фактури за кечап и растителен кашкавалКажи некое инфо каде ги држат да сликнат воајерите.
Каков кашкавал и кечап бе тоа е луксуз на оваа сиромаштија...тоа кога ќе излезат на видело неплатени фактури за кечап и растителен кашкавал
аман бе до таму ли стигнавме??!!Каков кашкавал и кечап бе тоа е луксуз на оваа сиромаштија...