Ова мислам дека не е сериозно. Мислам дека не може некој да ги „исфрли“ од ЕУ.ULTIMATUM ZA ORBANA: Poljska i Mađarska moraju da prime po 160.000 migranata, ili neka napuste EU
Ова мислам дека не е сериозно. Мислам дека не може некој да ги „исфрли“ од ЕУ.ULTIMATUM ZA ORBANA: Poljska i Mađarska moraju da prime po 160.000 migranata, ili neka napuste EU
Уште една илјадагодишна зима јеб*те - како бе све на вас ви се падна така? Не викаш дека паторот е глуп што ги нарачал, него зимата заеба работа, а? Иначе климава наша е као на Хаваи, па сеа баш се погоди така или можеби ХААРП, СОРОС спин ти се увалува овде?И сите да се исушиле, и ниту една да не се исушила... парите се дадени. Факт е дека немало потреба од тоа. Можеби е виновна екстремната зима оваа година, ама ако не оваа година, треба да се очекува некоја друга зима да е толку студена. Во секој случај, можело (и треба) слободно да се садат автохтони дрва кои се прикладни на нашава „географија“.
Тоа се само реални констатации.Не мислиш ли да престанеш со вакви навреди? Свесен ли си дека со ова навредуваш не само некој со кого се наткарувате на форумов, туку илјадници други?
СЈО е надлежен за случаи кои би произлегле од нелегални прислушувања. И кога има потреба Заев да се „аболицира“, како што беше откажување од процесот кој го „одзеде“ од уставното обвинителство.[DOUBLEPOST=1491463387][/DOUBLEPOST].. туку зошто СЈО кое почна да се занимава со фирми кој правеле големи трошоци не покрене истражување за фирмите на Заеви ??
Ама и ти изгледа не знаеш, а? Си погледал ли како се става изолација на зградите?..За тебе што незнаеш што е стиропор а што фасада?
Колку си ти за жалење. Гревче. Сериозно мислам дека ти треба психијатриска терапија. Јас што пишувам, а ти што одговараш... А навредуваш во секое твое пишување. Има ли некој овде да ги контролира навредиве кои се за траен „бан“. Мене ме банирале кога сум реагирал на некоја навреда во стилот „не биди прост“, затоа што мислам дека навредите се „простаклук“.Уште една илјадагодишна зима јеб*те - како бе све на вас ви се падна така? Не викаш дека паторот е глуп што ги нарачал, него зимата заеба работа, а? Иначе климава наша е као на Хаваи, па сеа баш се погоди така или можеби ХААРП, СОРОС спин ти се увалува овде?
Тоа се само реални констатации.
Мене лично ми е срам што сум дел од народ кој секојдневно е во некаков конфликт со некого, бира политичари како заев и шатката и уште е навреден дека некој му кажува дека е идиот поради тоа. Ти со тоа што гласаш за нив не само што ме навредуваш, туку и директно ми го загрозуваш животот, така да ти ќе треба да ни се извиниш овде.
Вреѓање е малку за вас, треба насиље да осетите малку.
epten e ubava ama cice plaka so narodni pari za nejzinata ubavina[DOUBLEPOST=1491463922][/DOUBLEPOST]da zadrzime nivo
nekoj vekje vleze vo filmot na kardashian
http://stipka.com.mk/moderna/blogerija/33277-frizurite-na-eva-zaeva
dodatok
http://stipka.com.mk/moderna/celebrity/33085-stilot-na-eva-zaeva
zatoa e ujp pa covekot ima plateno 3,5 miloni evra za kazniова е стара слика, сега оди на третмани за слабеење од 800евра и веќе на Ла Коста кичмата не му е до толку свиткана...
.. туку зошто СЈО кое почна да се занимава со фирми кој правеле големи трошоци не покрене истражување за фирмите на Заеви ??
...Член на семејството Заеви, викендов имал средби со грчки бизнисмени на кои требало да им го продаде луксузното „Порше Панамера 4с“, кое ново чини преку 150.000 евра.
Сите сме гости, пардон, соучесници, на овој свет.Еден цитат за џокса увредениот програмер и уставник, од Орвел, кој пред 70 години опишуваше режим од типот на паторовиот во дистопијата „1984-та“:
„Народ кој избира корумпирани политичари, измамници, крадци и предавници, не е жртва, туку соучесник“.
Ти си соучесник, дечко.
Него го иам читано пред да ни го измислите овој мамлаз да ви биде фараон. Не се праи многу паметен, ворд не знаеше да отвориш пред недела дена. Знаеме со кого си имаме работа.Сите сме гости, пардон, соучесници, на овој свет.
Колку си паметен, дури и Орвел го откри. Се гордеам што имам прилика да сум дел од оние на кои им пцуеш, ги навредуваш... Каква привилегија.
Немам ни јас оригиналната снимка, нема ни тој кој ја поставил, ја немаш ни ти. Единствено шо се има е монтирана снимка каде фалат многу битни делови кои некој ги исече и уништи за секогаш да не се дознае шо имаше на неа.Јас не знам дали е оргинал или не е.Него чим ти си сигурен деке е сецкана и лепена и не е оргинал снимка,пратини ја оргиналната да ја видиме.
Е да, кога јас почнував со компјутерите (на факултет за информатика) немаше Word. Јас почнав со Chiwriter. Ех.. 1990-ти беше. Сега со Word „под мишка“ се раѓаат. Ме чуди ти како знаеш Word да отвориш? За мене е тоа тешко, мене дај ми да програмирам (правам програми) со бази на податоци, со кои работат доста фирми, мали и (по)големи. Не ми давај такви тешки работи како Word. За тоа треба м-р или д-р да си... по маркетинг и филозофија.Него го иам читано пред да ни го измислите овој мамлаз да ви биде фараон. Не се праи многу паметен, ворд не знаеше да отвориш пред недела дена. Знаеме со кого си имаме работа.
..тој всушност не разбира што му кажуваш, поимите Македонија-македонска држава-македонски народ... Сорос му ги измил при бањање на мозочето му....или можеби е рамковен па тие и му ги нема во рамот.Одговоров ти е прилично неинтелигентен. Имено, јас не сум „бетмен“, ниту негов советник, соработник, јас не пеам „клетите шќиптари“... И не се протестира против таквите паралелки. Такви паралелки има децении наназад.
Пак ќе ти напоменам, јас сакам Македонија да остане македонска држава, а не сум против индивидуалните права на малцинствата. Се надевам дека еднаш ќе се разбере што кажувам.
Имал што да пере чичко Сорос. Редок воздух што го носиш во главата, нити се пере, нити продуховуе. И доста со тоа „македонско“, ми се гади кога доаѓа од луѓе што во душа носат „тендерско“. Никаков Македонец не си ти, не па поголем од било кој друг, па и од мене. Ако ништо друго, денар не и должам на државава, не па да ја крадам преку тендери како тебе...тој всушност не разбира што му кажуваш, поимите Македонија-македонска држава-македонски народ... Сорос му ги измил при бањање на мозочето му....или можеби е рамковен па тие и му ги нема во рамот.
Ако не знаеш кај да кликнеш за ворд, да ти пратиме принтскрин, сликички ваљда знаеш да гледаш, „програмер“?Е да, кога јас почнував со компјутерите (на факултет за информатика) немаше Word. Јас почнав со Chiwriter. Ех.. 1990-ти беше. Сега со Word „под мишка“ се раѓаат. Ме чуди ти како знаеш Word да отвориш? За мене е тоа тешко, мене дај ми да програмирам (правам програми) со бази на податоци, со кои работат доста фирми, мали и (по)големи. Не ми давај такви тешки работи како Word. За тоа треба м-р или д-р да си... по маркетинг и филозофија.
Чирајтер ..кај само ти текна.., да си ибеш пиперот... Па ти си бил младо момче....Монтезума софтвер се викаше компанијата која продаваше софтвери за мојот трс-80 купен у редиошак. Цели 600 $ за текст процесор платив у таа пред мајкрософт ера...Е да, кога јас почнував со компјутерите (на факултет за информатика) немаше Word. Јас почнав со Chiwriter. Ех.. 1990-ти беше. Сега со Word „под мишка“ се раѓаат. Ме чуди ти како знаеш Word да отвориш? За мене е тоа тешко, мене дај ми да програмирам (правам програми) со бази на податоци, со кои работат доста фирми, мали и (по)големи. Не ми давај такви тешки работи како Word. За тоа треба м-р или д-р да си... по маркетинг и филозофија.
Е ова се најјаките коментари кога еден форумџија за друг кажува „веројатно си ова и она...“Ако не знаеш кај да кликнеш за ворд, да ти пратиме принтскрин, сликички ваљда знаеш да гледаш, „програмер“?
Не е битно кај си почнал, туку што нигде не си стигнал. Како им „програмираш“ на тие кутри луѓе со цел ден дремење на форумов, тие си знаат. Веројатно се рекетирани од партија да мора да ангажираат и да те трпат.
Еееееххххх. Тоа беше „мачење“ за еден текст да исчукаш. Денес е многу „тешко“ на Word. Кликовите и Copy-Paste се врв на знаењето на денешната „омладина“. Ама маркетинг сите студираат, а против математика (и сл.) на протести ќе излезат, колку министерот не чинел. А плати... исти, и со маркетинг, и со електро факултет...Чирајтер ..кај само ти текна.., да си ибеш пиперот... Па ти си бил младо момче....Монтезума софтвер се викаше компанијата која продаваше софтвери за мојот трс-80 купен у редиошак. Цели 600 $ за текст процесор платив у таа пред мајкрософт ера...