Sto ti znači ova vashojakstStonti znavi ova vashojast?????
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto ti znači ova vashojakstStonti znavi ova vashojast?????
Sto ti znači ova vashojakstJas se javiv sega. Vika treba da dostavis dokument za balgarin vashozjasht , imam dostaveno kopija. Sega odam so orginalot tamu
Nemoj taka nikoj i nisto vo greska siToj Petar Kolev e vsusnost nikoi i nisto ili zadnata dupka na kavalot ili potrcko na visokite funkcioneri na edna partija... taka da toj ne e znak za verodostojnost
Covekot se bori da davat drzavjanstva na nas makedonskite bugariN
Nemoj taka nikoj i nisto vo greska si
така е без паника , секој си толкува како сака ради ова ,ради она итн ...Незнам, и зато велам дека најдобро е секој да пласира лично проверени факти, без да се шират шпекулации и да се крева паника ....
Со ова што го напиша се согласувам , а не секој си толкува како сака и објавува се и сешто итн ... btw крај на краева не е битно сите сме за иста работа , само смирено и со точни информации, овде сме да си помогне со тоа што го знаеме не да шпекулирамеНезнам, и зато велам дека најдобро е секој да пласира лично проверени факти, без да се шират шпекулации и да се крева паника ....
Dali se javi vo "Дирекција Б'лгарско гражданство"?Se javiv u ministerstvoto da prasam od 2014 imam podneseno i 3 pati podnasav poteklo recea mi informacii ne davat telefonski samo da im pisam email.
a na koj email treba da im se pise?Se javiv u ministerstvoto da prasam od 2014 imam podneseno i 3 pati podnasav poteklo recea mi informacii ne davat telefonski samo da im pisam email.
Кога ве читам, паника ме фаќа. Јас уште не сум ни ја почнала постапката..ако вие сте чекале и по три години, а бројките на тие што поднесуваат документи се дуплирале, јас ќе пцовисам чекајќи
Нека ја размрдаат работата и нека оди побрзо,аманКолку само сакам да е точен муабетон на посредникот,ама...
Прашање, ги преведувавте ли кај судски преведувач документите во МК (извод, лекарско и уверение за неосудуваност)?
Фала ти за поддршкатаИ јас бев така, премногу луѓе мислев никогаш нема да стигнам на ред но со трпение еве до крај сум, почни си ја ти процедурата и нека тече, а меѓувреме живи живот и не мисли многу само проверувај од време на време брзо да реагираш![]()