A
Avenger99
Гостин
Леле бе, па и скопскиот плоштад сеа убав бил
За нас македонците е национален херој.Е сега ако ти не се чувствуваш како македонец нормално ти испаѓа туѓ херој.Никогаш не уживам меѓу туѓи херои, ниту се сликам со нив ниту ги гледам. Грабежот на векот е овој проект.
Затоа што кога ги имаат видено резултатите на 2 недели пред крајот, сфатиле дека пропагандата Македонија е рајот на земјата е многу тешко остварлива. Или со други зборови, тоа што ниту Турците, Србите, Грците и Бугарите не можеа да го направат, самите македонци си го направија т.е масовен егзодус.Прашање до патриотиве имам?
Зошто вмро не направио попис 10 години и се запна токму сеа да се направи?? или ги болело тогаш за пописот уба била фотељата?
Koga pisav vo temana SK 2014 zosto nikade oficijalno ne e navedeno deka e toa Aleksandar i deka statuata neli ja pretstavija kako Voin na konj, dobiv replika od poddrzuvacite na vlasta "Ee dee be pa ti, ko demek ne znaes koj e, zar mora da pisuva?" Da, mora.Дури ни тоа не го пишува никаде, а и ѕвездите се со различен број на краци, ко со фелер.
Паторот проба на Грција да и ували споменик со фелер, ко кинески фејк Nikee или Recbook - многу мудро и многу патриотски.[DOUBLEPOST=1491161633][/DOUBLEPOST]
Иам фрлано ср**а по тоа гипсовите, ако баш те интересира, а и лично би ги срушил. Би почнал со оној бугарскион џелат у Кисела Вода на чаталот, што го стававте доцна во ноќта (заради голем интерес на граѓанството).
Да им отвориш ФБ на насловна ќе ги видиш како направиле селфи со барокот.Тоа е комуњарски рударски стил и згради сиви со комунизам дизајн..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Под ,,вас" се подразбира секој што безусловно ги брани оние што очигледно се спремни да предизвикаат граѓанска војна, само да си го спасат сопствениот газ!Прво,во старт се лажиш со "вас".
Второ,проблемот кај таквите како тебе е што не ја гледаат реалноста,него гледаат онака како нив им се допаѓа.
И трето,членови со слични коментари како твоиве ми одбиваа да ми одговорат што се по нацијоналност.Да не претерам но 80% од нив.Така да јасно е дека туѓото не болело.
..кои тоа туѓи истрориски личности..????( ти веројатно импресионирано сељаче од тунгузија, па ти се гледа херој секој кој догурал до споменик)[DOUBLEPOST=1491162709][/DOUBLEPOST]Никогаш не уживам меѓу туѓи херои, ниту се сликам со нив ниту ги гледам. Грабежот на векот е овој проект.
..еским....??? да ти пратиме некој од пубертетлииве на гости .., ми кажуат ги позајмуете жените заради мешање на гени...,, па да не се трошат децата. Инаку за граѓанска војна прво треба граѓани , со туљани такво нешто не се прави, а второ треба и многу соросови пари..И за нив слушаме секнале..Под ,,вас" се подразбира секој што безусловно ги брани оние што очигледно се спремни да предизвикаат граѓанска војна, само да си го спасат сопствениот газ!
Дека второво се однесува на тебе, најдобро укажуваат предходните примери каде се обиде да подметнеш лага монтирана на фотошоп и кога селективно се повикуваше на изјави од дуи кога истите ти одгивараат но затоа ги дискредитираше истите кога не ти одеа во прилог. Класичен пример за двојни стандарди.
Последново стварно не гледам на кој начин е релевантно?! Еве еским сум по националност! И сега што? Во заедничка Македонија за која се протестира моментално нема место за одедени националности или...?
Намерно ти го потенцирав тоа "вас" од причина што не сум за ВМРО,но голем противник сум на СДСМ.Сакав и да гласам за СДСМ но зајакот кога правеше селфи во куманово кога гинеа наши полицајци,кога од Прилеп сереше и не убедуваше дака ако научам албански ќе биде за мое добро,во Швајцарија пред албанската дијаспора обеќа кантонизација,кога сдсм ги вреѓаше полицајците да дадел господ да им се случи поново диво насеље.....е богами тој филм нема да го гледа.Макар и војна да избие.Под ,,вас" се подразбира секој што безусловно ги брани оние што очигледно се спремни да предизвикаат граѓанска војна, само да си го спасат сопствениот газ!
Дека второво се однесува на тебе, најдобро укажуваат предходните примери каде се обиде да подметнеш лага монтирана на фотошоп и кога селективно се повикуваше на изјави од дуи кога истите ти одгивараат но затоа ги дискредитираше истите кога не ти одеа во прилог. Класичен пример за двојни стандарди.
Последново стварно не гледам на кој начин е релевантно?! Еве еским сум по националност! И сега што? Во заедничка Македонија за која се протестира моментално нема место за одедени националности или...?
200E x 3 = 600E / 6 = 100E по човек на месецna tie 200 evra dodaj uste 2-3ca so po 200-300 evra prihodi regularni vo edno semejstvio pa koga ke presmetas ima pari za smetki,nova garderoba,avtomobil 7-8 godini star
Izvrsitelite potocno predlog zakonot podocna zakonot e kreacija od 2004/5 i sds go izglasa a dpmne do 2008/10 kolku mozese ja odlozuvase negovata implementacija.
I nema uste 100k,ne gi preuvelicuvajte podatocite,maltene dojdeno e do nekoi 20-25k bugarski pasosi
Целиот центар личи како на некој повратник од дијаспора кој цел живот чмаел у некое предградие, еднаш отишол до Вегас и решил да си напраи свој Вегас дома. Со тоа што државна милијарда отиде во тој куп од г***а, а не нечии приватни пари.Koga pisav vo temana SK 2014 zosto nikade oficijalno ne e navedeno deka e toa Aleksandar i deka statuata neli ja pretstavija kako Voin na konj, dobiv replika od poddrzuvacite na vlasta "Ee dee be pa ti, ko demek ne znaes koj e, zar mora da pisuva?" Da, mora.
Sosema druga rabota e sto voinot poveke lici na Fernando Llorente fudbaleron otkolku na Aleksandar, spored ilustraciite.
И Александар бил воин на коњ.Ne e ona Aleksandar, voin na konj e.
Па човече, цели три милиони се собрале во Канада, браво!Омразената дијаспора даде подршка и од Канада за Македонија..
Како не им е срам...
Sent from my MI 5s using Tapatalk