Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Mozeli jedna lista bitkananeretvi na pm unapred hvala.

Prije pet dana naletim ja na dreambox skeniranjem. Sve super, ima nase kanale, nadjem mu i openwebif, izvukao ja kanale tako i gledao.

Sve do jucer. Prckao ja tako po openwebif-u kad odjednom promijeni se status gore desno, gazda valjda ukljucio da gleda.

Ja sutim i pratim, nista ne diram. Odabrao on Bayern Munich - FC Augsburg da gleda, na nekom od HD Sky kanala.

Meni dosadno, pa probam da otvorim neki drugi kanal, ali nece. Vidim ja ima veze sa njegovim izborom. :)

Sacekam da zavrsi utakmica i pogledam jel gleda jos sta, a on i dalje na tom kanalu mada pise da nema nista poslije toga, reko sigurno spava.:)

Ugasim ja openwebif, proradi mi sve i gledam dalje :)

E sad me zanima, mozemo li nekako obojica da gledamo da ne smetamo jedan drugome, ili da ga pustim da gleda Bayern, a ja ostalo ? :)
Ako mu je drimboks sa dva tjunera mozete oba gledati, ti na port 8002 inace nista.

2nc297b.jpg

Evo doso mi je televizor i sta reci
zaljubio sam se
srecno da je napunis sa liste pozz

Hvala puno ali neume da se snadjem ako moze pojasnjenje na pm.Unapred hvala!!!
Abe gazdata na bitkananeretva e tuka na forumot pobaraj mu lista moze ke ti dade kaj da go znaes, samo u arnite da go nacekas

Код:
http://neworldiptv.servepics.com:8000/get.php?username=wesiptv&password=wesiptvskypeYhoNs&type=m3u

Prije pet dana naletim ja na dreambox skeniranjem. Sve super, ima nase kanale, nadjem mu i openwebif, izvukao ja kanale tako i gledao.

Sve do jucer. Prckao ja tako po openwebif-u kad odjednom promijeni se status gore desno, gazda valjda ukljucio da gleda.

Ja sutim i pratim, nista ne diram. Odabrao on Bayern Munich - FC Augsburg da gleda, na nekom od HD Sky kanala.

Meni dosadno, pa probam da otvorim neki drugi kanal, ali nece. Vidim ja ima veze sa njegovim izborom. :)

Sacekam da zavrsi utakmica i pogledam jel gleda jos sta, a on i dalje na tom kanalu mada pise da nema nista poslije toga, reko sigurno spava.:)

Ugasim ja openwebif, proradi mi sve i gledam dalje :)

E sad me zanima, mozemo li nekako obojica da gledamo da ne smetamo jedan drugome, ili da ga pustim da gleda Bayern, a ja ostalo ? :)

hahahaahh e al gi ti juris, pa valjda ima os liste gde ne moras da ekas gazdu da bi gledao nesto, ili ti 'oces da gledas sto i drugi gledau :-)[DOUBLEPOST=1491152125][/DOUBLEPOST]

e stojko, veliki si frajer kad sve 'oces da pogasis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom