Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
da , za opste dobro cekamo objavu od drugova hahahahah ,da zavrsimo ko sto smo i sa macovima
Kzgdp8q.png

ne vjerujem nema sanse 1000 %
od tih 413 nekad vise nekad manje ,je oko 200 ok , a u njih 50 mozda tako nesto prave liste ,nema pravila dok i oni ne skontaju pa nemaknu default user i lozinku ,i jos neke stvari a u tome ce im pomoci braca ,zna se vec koja kao sto su im pomogli sa macovima za opste dobro hahahah .koji cirkus

jedan i isti stalker kopiran nekoliko 100 puta.hehehe

ajd ovako......da posaljem kome god ti kazes na forumu to....i ako jeste javno cu reci da sam lazov i nikada se vise necu pojaviti ovde.......a ako nije da ti kazes javno da si lazov i da vise se nikada ne pojavis ovde........

a da ima vise listi u stalkerima evo prost primer iz panela jednog od njih......3 kanala jedan do drugog razlicite liste.....[DOUBLEPOST=1490821122][/DOUBLEPOST]uostali zasta ja gubim vreme......ok je sve ste u pravu.....nemam volje nekoga uciti azbuku.......lep pozdrav svima.......

Attachments

• Ashampoo_Snap_2017.03.29_22h53m35s_004_.png
    Ashampoo_Snap_2017.03.29_22h53m35s_004_.png
    29,2 KB · Прегледи: 161
Evo video nebi ga htjeo komentirati ali ispod videa imate nesto za skinuti skener sa combo listom da pobijemo neku teoriju. Znaci svi mozete skinuti i nema nikakav password i nemojte mi ostavljati pitanja na pp https://www.youtube.com/watch?v=N_nb0i7PhVU
Tko je jamio, jamio je do 00:00 mozete pogledati video i skinuti mapu sa skenerom i uvjeriti se sami kako to ide i ako nista nenaucite onda je najbolje da si kupite liniju

2017-03-29_215055.png

ajd ovako......da posaljem kome god ti kazes na forumu to....i ako jeste javno cu reci da sam lazov i nikada se vise necu pojaviti ovde.......a ako nije da ti kazes javno da si lazov i da vise se nikada ne pojavis ovde........

a da ima vise listi u stalkerima evo prost primer iz panela jednog od njih......3 kanala jedan do drugog razlicite liste.....[DOUBLEPOST=1490821122][/DOUBLEPOST]uostali zasta ja gubim vreme......ok je sve ste u pravu.....nemam volje nekoga uciti azbuku.......lep pozdrav svima.......
Niko ti ne spori da ima vise lista u stalkeru jedan je imao 16 kom sve domace mogu to i javno staviti ne radi mu ni jedna vise ali tip stavio 16 kom hahahha.Samo da tebi rade 400 i nesto od 430 nema sanse da se okladimo u sta oces.

Evo video nebi ga htjeo komentirati ali ispod videa imate nesto za skinuti skener sa combo listom da pobijemo neku teoriju. Znaci svi mozete skinuti i nema nikakav password i nemojte mi ostavljati pitanja na pp https://www.youtube.com/watch?v=N_nb0i7PhVU
Tko je jamio, jamio je do 00:00 mozete pogledati video i skinuti mapu sa skenerom i uvjeriti se sami kako to ide i ako nista nenaucite onda je najbolje da si kupite liniju

Прегледај го приврзокот 167583
bravo , ja sam nagurao balkan na 6000 tako nesto sa xeny bili sport dobar si[DOUBLEPOST=1490821658][/DOUBLEPOST]

Прегледај го приврзокот 167583
ako neko bude trazio liste poslije ovoga onda stvarno neznam

Nemam pojma dali je to realno a neznam ni dali ima neki server 20000 usera
Ali sve je moguce u virtualnom svetu
Xexexe zex samo gledaj i pasce ot smeha za kakve liste ide rec i kakve servera .Gledaj sad dole astra na jedan izvestan ex-yu master na sta lici.Kako vidis pola kanale mu neradat ,e pitanje e sad zasto-otvaramo jedan ot te kanale koi neradi i gledamo kakav je iztocnik sta mislis neki server, ne varas se druze kombo lista.haha .Kad proveris kombo i tamo neradat.Bar da stavi neko drugo kombo -nema druze .hehehe.javi se na pp da ti dam adresu na ovi master zasto ja vise nemogu da go gledam a ti radi sta hoces sa njega.
Screenshot - 30_3_2017 г.png Screenshot - 30_3_2017 г 002.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom