Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Ова се тешки обвинувања за раководството на форумов. Јас се сеќавам кога тоа ти стоеше под името, ама не можам да тврдам кој го напишал.
Јас не сум напишал, ама не ме „тангира“ воопшто. Само сакам да се знае.[DOUBLEPOST=1490709614][/DOUBLEPOST]
Кој ќе ги запре?
ВМРО ДПМНЕ и оние кои му дале поддршка, секако. Како победници.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Јас не сум напишал, ама не ме „тангира“ воопшто. Само сакам да се знае.[DOUBLEPOST=1490709614][/DOUBLEPOST]

Како странците на вмро се што му праат, така и администраторите тука :))))

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Eден мој пријател имаше женска со која беше извесно време па потоа ја откачи. Таа не го прими тоа баш најспортски па правеше испади. На пример, кога ќе го видеше со друга женска правеше сцени, му пушташе песни на радио, такви некои работи. По извесно време престана, па некако исчезна од животот во градот. Потоа чувме дека и утврдиле дијагноза и дека се лечи во ДБ Демир Хисар.

Не знаеш колку многу таа женска ме потсеќа на постизборно ДПМНЕ.[DOUBLEPOST=1490710174][/DOUBLEPOST]

Како странците на вмро се што му праат, така и администраторите тука :))))
LOOOOOOOOOOOL, Уставник бе. Уставник. :D

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Излегува Антонио патриотот на кого попривлечна му била заградата и објаснува што е демократија, што е тиранска платформа, што е комисија и што се членови на комисијата.
Доаѓа после него рандом идиот и му вика, "браво колега Антонио се согласувам со се што кажавте, само да дополнам дека надвор на улица цел месец има народ."
После тој рандом идиот доаѓа друг рандом идиот и вика, "не само што има народ туку тој народ сака отфрлање на тиранската платформа и не сака кантонизација на Македонија."
Доаѓа пратеник од Дуи и вика, "платформата е направена во Скопје, нема намера за кантонизација на Македонија и нема намера за одење над уставот."
Доаѓа друг пратеник од Дуи и вика, "со вмро и со Сдсм не беше проблем јазикот туку СЈО."
И пак повторно доаѓаат рандом идиоти, и викаат "надвор има народ кој бара отфрлање на платформата" "народот не сака федерализација" "дебата е кога дебатираме за тиранската платформа" итн итн...
После тоа рандом 5-6 идиоти му викаат благодарам на првиот идиот за убавите зборови.
Ова ли е Собрание? Ова е демократија? Вака се бира претседател на Собрание? Идиоти. Само уште овој резил им остана, сами на себе да си викаат благодарам и браво, бидејќи ако одберат претседател толку од нив, ќе пакуваат куферите. Или можеби веќе им се спакувани.
Баш да видам како ќе ги запрат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
S

silmarillion

Гостин
ХАХАХА 2000 евра плата плус патни трошкови по адвокатска такса = на месечни примања на пола бедотија што искача секој ден у 5 пред влада.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.161
Поени од реакции
3.398
Па па па.... кои бедотии

http://fokus.mk/galerija-pratenitsite-na-vmro-dpmne-so-ispechateni-repliki/

(ГАЛЕРИЈА) Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со испечатени реплики

Прегледај го приврзокот 167508
Па што мислеш ти, кој жив човек ќе може да реплицира толку многу за толку малку време,
ако ја гледаше вчера седницата ќе видеше дека сите говори им се претходно напишани и точно знаат што треба да кажат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сабајле на Сител на тоа утринската емисија на кретенот Блажевски идеше тема, на дневен ред која гласеше вака: Дали молкот на СДСМ во Собранието е признание дека тиранската платформа не може да се брани... во очи ми паднаа првите 4 зборови, МОЛКОТ НА СДСМ ВО СОБРАНИЕТО, а јаднициве не можеа до збор да дојдат, Илија Димовски за дома си ја зема говорницата да му ебам племето. :pos:

Земале се разгракале на говорница, оној кловнот Вељановски по 10 пати ги опоменува, на крај вика ај имајте малце осет коа ќе речам ве молам, после мене ќе ми викаат. Како у циркуз, како пред кооперација.
Ова ако е држава ја сум Боб Марли.

S

silmarillion

Гостин
Па што мислеш ти, кој жив човек ќе може да реплицира толку многу за толку малку време,
ако ја гледаше вчера седницата ќе видеше дека сите говори им се претходно напишани и точно знаат што треба да кажат.
Браво за пофалба! : ))))

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.838
Поени од реакции
36.875
Страв ми е дека не го сфаќаш значењето на зборот "реплика".

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сабајле на Сител на тоа утринската емисија на кретенот Блажевски идеше тема, на дневен ред која гласеше вака: Дали молкот на СДСМ во Собранието е признание дека тиранската платформа не може да се брани... во очи ми паднаа првите 4 зборови, МОЛКОТ НА СДСМ ВО СОБРАНИЕТО, а јаднициве не можеа до збор да дојдат, Илија Димовски за дома си ја зема говорницата да му ебам племето. :pos:

Земале се разгракале на говорница, оној кловнот Вељановски по 10 пати ги опоменува, на крај вика ај имајте малце осет коа ќе речам ве молам, после мене ќе ми викаат. Како у циркуз, како пред кооперација.
Ова ако е држава ја сум Боб Марли.
Не издржа а да не пишеш? хахахахахаа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom