Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласувате ли бре ? :icon_lol:

Nekoj sto posreduva za bugarski od pocetok do kraj neka mi pise.
Fala

Za tie kako mene sto se prasuvaat sto posle article 50 of Brexit UK. znaci i posle se dodeka pominat tie dve godini znaci do leto 2019 minimum sto retka e verojatnosta deka ke bide site mislat deka ke tera do 2022-2023 zakonot na EU vo UK ke vazi ke moze da se patuva i raboti slobodno. Nejasno e samo sto ke bide posle toa ali sega za sega narednite 2 godini minimum nema da ima problemi. Temava e malku of topic no sepak so bugarskiot se odi taka da in topic after all. P.S. od 1 Dekemvri.2017 mozete i za kanada ako ima nekoj nesto da dodade na ova sto go kazav slobodno

Attachments

• Screenshot_20170326-165404.png
    Screenshot_20170326-165404.png
    324,9 KB · Прегледи: 59
Некако мирни сте ми денеска :):), ние што аплициравме 2013 и 2014 имавме неколку вакви денови полни со неизвесност и адреналин... Голема драма ?!?! Уште некој саат и ќе можеме полесно да предвидиме што не чека... Поздрав дечки

Некако мирни сте ми денеска :):), ние што аплициравме 2013 и 2014 имавме неколку вакви денови полни со неизвесност и адреналин... Голема драма ?!?! Уште некој саат и ќе можеме полесно да предвидиме што не чека... Поздрав дечки
Ajde vekje ednash i nie da znaeme :)

ГЕРБ печели парламентарните избори с 32.2%. Това сочат данни от екзит пола на „Алфа рис'рч” к'м 19 часа. На второ мјасто с 28% се нарежда БСП. За ДПС са гласували 9,7%, 9,5% са гласували за Обединени патриоти.
"Около 10-12 депутатски места разлика между ГЕРБ и БСП. БСП ште б'де с доста по-голјама парламентарна група. Сходни резултати имат ДПС и Обединени патриоти – между 25-27 места, Волја получава 13-15 места. Този парламент вклјучва Реформаторскија блок. Ако тој не успее да прескочи в крајните резултати, този резултат ште се прехв'рли между останалите партии.
Дори при 5-партиен парламент, отново остава валидна тезата за 3-партијна коалиција, заштото 2 политически сили не могат да сформират мнозинство"

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh
najoficijalni rezultati islea do polnok za sega najnovo isto e se gerb e prv bsp vtora patriotite se treta. Gledam vo zivo ako se smeni ke vi napisam ;)[DOUBLEPOST=1490548969][/DOUBLEPOST]na patriotite se poveke im rastat procentite verojatno e da zastanat na cvrsto treto mesto

Stranata raboti nema nisto novo br 18××/2014 :yid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom