Loaded post. Не знам кај се бранеле криминалци ниту како јас бранам. Кој што дробел, тоа ќе срка. Зошто сум на овие протести, а не тие за Кочан? Тој розов слон лесно се игнорира. Не зависам ни од една ни од друга партија, ако не извлече поука од ова ВМРО, ќе се распадне како партија многу побрзо од СДСМ. Тоа и голем број ВМРОвци го очекуваат. Пак, ќе знаеше, да си таму, или да си во тие кругови. Вашиот светоглед за жал е само една тесна ехо комора. Се надвор од тоа е лага или фејк њуз.
А јас колку сум неутрален може во 4 очи да дискутираме. Не овде. Бујрум.
Ако разменеше некој збор. Едно е да продаваш зјала у толпа луже од страна, друго е да минглаш.
Има хомосексуалци кај десничарскиве партии, ама Иле не е еден од нив. Згоден е, али јебига, сувопарен хетерош е. Највеќе у ГРОМ ги има, ако веќе бараш листа за праење. Не знам што праел Стефче кога билдал членство, и каде се регрутирал.
Повик за што?
А кои биле претходните очекувања, да знам што е сменето?[DOUBLEPOST=1490459694][/DOUBLEPOST]
Образовани луѓе ваљда имаат доволно мозок да очекуваат реперкусии после штетата која ја направиле за време не дивеењето на Шарената Револуција. Или ајде, не материјална штета, него онаа врз општата слика за ЛГБТИ популацијата еве. Толку глумеа изненаџени дека се случи да ги апсат и да им лупаат казни.
Треба да му се допише на листата престапи на Кочан и некоректното користење на тематската музика од Авенџерс филмот во неговине реклами за Трансмет, што е казниво со закон, а чисто сумњам дека добил зелено светло од креаторите на филм серијалот за користење на истата.
Дел од Шарените изразија несогласување. Процент од нив како дел од ЗЗМ протестите, а друг процент преку партијата Левица, која
отворено ја "искритикува" платформата... на некој свој начин, со вообичаените nationalism-be-bad дрн дрн јариќа.